Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класическо Парфе
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

1

Потопете за кратко формата в гореща вода и обърнете внимателно парфето в поднос.
Парфето с мюсли е готово....

Връща се в камерата да се стегне хубаво за около 30 мин готовото парфе.
Вкусно парфе с плодове!...

1

Отгоре излейте малиновото парфе и сложете в хладилник за 4-5 часа да стегне. След това отгоре плътно се украсява с малини....

1

Пригответе си шест чаши, в които ще направите портокаловото парфе. На дъното на чашите разпределете бисквитите и ги притиснете....

Сложете парфето в хладилник за около 3-4 часа.
С помощта на чиния обърнете парфето и внимателно отстранете фолиото....

Оставяме парфето в хладилника. При сервиране най-напред го обръщаме в подходяща чиния или просто освобождаваме стените на формата....

Формите парфе се изваждат от хладилник, потапят се за кратко в гореща вода и се обръщат в чинии....

За около минута се разбиват яйцата със захарта. Добавя се ром, а и прясното мляко, и се вари на слаб котлон при непрекъснато бъркане до сгъстяване...
Рейтинг
3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: