Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класическо Парфе
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическо Парфе

Класическо Парфе

Прегледай всички 23 подбрани съвети относно класическо парфе в Gotvach.bg.
Парфе в чашкаПарфе в чашкаПарфето в чашки се оставя да стегне в хладилник за поне 2 часа....
Парфе с тикваПарфе с тиква
1
Поръсва се върху леко стегнатото парфе и се оставя в хладилника, за да се доохлади. Готови ли сте за парче парфе с тиква?...
Парфе с мюслиПарфе с мюсли
Потопете за кратко формата в гореща вода и обърнете внимателно парфето в поднос. Парфето с мюсли е готово....
Парфе с плодовеПарфе с плодове
Връща се в камерата да се стегне хубаво за около 30 мин готовото парфе. Вкусно парфе с плодове!...
Парфе с ягодиПарфе с ягоди
1
Сега вече сложете парфето да стяга поне за 6 часа в хладилник или за 2 часа във фризера....
Парфе с малиниПарфе с малини
Отгоре излейте малиновото парфе и сложете в хладилник за 4-5 часа да стегне. След това отгоре плътно се украсява с малини....
Ягодово парфе с бишкотиЯгодово парфе с бишкоти
1
Поставете отново в хладилник да стегне и поднесете ягодовото парфе с бишкоти....
Портокалово парфе в чашиПортокалово парфе в чаши
Пригответе си шест чаши, в които ще направите портокаловото парфе. На дъното на чашите разпределете бисквитите и ги притиснете....
Сметаново парфе с къпиниСметаново парфе с къпини
Сложете парфето в хладилник за около 3-4 часа. С помощта на чиния обърнете парфето и внимателно отстранете фолиото....
Парфе с кисело млякоПарфе с кисело мляко
Оставяме парфето в хладилника. При сервиране най-напред го обръщаме в подходяща чиния или просто освобождаваме стените на формата....
Шоколадово парфе с ягодиШоколадово парфе с ягоди
Формите парфе се изваждат от хладилник, потапят се за кратко в гореща вода и се обръщат в чинии....
Сабайон парфе с прасковиСабайон парфе с праскови
За около минута се разбиват яйцата със захарта. Добавя се ром, а и прясното мляко, и се вари на слаб котлон при непрекъснато бъркане до сгъстяване...

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: