Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класическо Парфе
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическо Парфе

Класическо Парфе

Прегледай всички 23 подбрани съвети относно класическо парфе в Gotvach.bg.
Парфе с тикваПарфе с тикваПоръсва се върху леко стегнатото парфе и се оставя в хладилника, за да се доохлади. Готови ли сте за парче парфе с тиква?...
Парфе в чашкаПарфе в чашка
Парфето в чашки се оставя да стегне в хладилник за поне 2 часа....
Парфе с плодовеПарфе с плодове
Връща се в камерата да се стегне хубаво за около 30 мин готовото парфе. Вкусно парфе с плодове!...
Парфе с малиниПарфе с малини
Отгоре излейте малиновото парфе и сложете в хладилник за 4-5 часа да стегне. След това отгоре плътно се украсява с малини....
Парфе с мюслиПарфе с мюсли
Потопете за кратко формата в гореща вода и обърнете внимателно парфето в поднос. Парфето с мюсли е готово....
Парфе с ягодиПарфе с ягоди
1
Сега вече сложете парфето да стяга поне за 6 часа в хладилник или за 2 часа във фризера....
Шоколадово парфе в чашаШоколадово парфе в чаша
Украсяваме готовите парфета с по един шоколадов бонбон и сервираме. Шоколадовото парфе в чаша е готово....
Шоколадово парфе с ягодиШоколадово парфе с ягоди
Формите парфе се изваждат от хладилник, потапят се за кратко в гореща вода и се обръщат в чинии....
Ягодово парфе с бишкотиЯгодово парфе с бишкоти
Поставете отново в хладилник да стегне и поднесете ягодовото парфе с бишкоти....
Сабайон парфе с прасковиСабайон парфе с праскови
За около минута се разбиват яйцата със захарта. Добавя се ром, а и прясното мляко, и се вари на слаб котлон при непрекъснато бъркане до сгъстяване...
Млечно парфе с плодовеМлечно парфе с плодове
Плодовете се измиват, обелват и нарязват на парченца. Желатинът се залива с водата и се оставя да набъбне. Захарта се разтваря в млякото....
Шоколадово парфе с портокалШоколадово парфе с портокал
Оставете в хладилник да стегне и след около 3 часа парфето е готово за сервиране....

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: