Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическо Парфе

Класическо Парфе

Прегледай всички 23 подбрани съвети относно класическо парфе в Gotvach.bg.
Млечно парфе с плодовеМлечно парфе с плодовеПлодовете се измиват, обелват и нарязват на парченца. Желатинът се залива с водата и се оставя да набъбне. Захарта се разтваря в млякото....
Торта Парфе с бисквитиТорта Парфе с бисквити
4
С миксер разбивате яйцата със захарта на пяна, брашното прибавяте на етапи, като бъркате с шпатула. Печете в ринг със свалящо се дъно, като на...
Шоколадово парфе с ягодиШоколадово парфе с ягоди
Формите парфе се изваждат от хладилник, потапят се за кратко в гореща вода и се обръщат в чинии....
Парфе от кафеПарфе от кафе
Смесете нишестето със захарта и солта, добавете прясното мляко и разбъркайте добре. Отделете жълтъците на яйцата и ги разбийте на пищна пяна. Добавете...
Парфе с ягоди и бишкотиПарфе с ягоди и бишкоти
Прибираме парфето в хладилника за поне 5 часа, за да стегне. Парфето с ягоди и бишкоти е готово....
Парфе с тиква и извараПарфе с тиква и извара
Получи се страхотно парфе с тиква и извара! Източник: Цветомира Иванова - Кулинарна мрежа...
Парфе с банани и орехиПарфе с банани и орехи
Вашето парфе с банани и орехи е готово да го сервирате....
Малиново парфе с печен блатМалиново парфе с печен блат
Парфето се поръсва с кокосовите стърготини. Малиновото парфе се Оставя в хладилника да стегне за не по-малко от 4 часа....
Парфе с ягоди в чашкиПарфе с ягоди в чашки
2
По желание декорирайте парфето с листа свежа мента....
Плодово Парфе с Прясно МлякоПлодово Парфе с Прясно Мляко
Извадете, декорирайте и сервирайте веднага плодово парфе с прясно мляко....
Шоколадово-ванилово парфе с черешиШоколадово-ванилово парфе с череши
На дъното се поставят череши, следва бял крем, след това череши, шоколадов крем, череши, разтопен шоколад, череши и бяло парфе....
Торта - Ягодово парфе с конфитюрТорта - Ягодово парфе с конфитюр
Пригответе крем Ягодово парфе: 1. Накиснете желатина в студена вода до набъбване; 2....

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: