Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


Оставете в хладилник да стегне и след около 3 часа парфето е готово за сервиране....

За около минута се разбиват яйцата със захарта. Добавя се ром, а и прясното мляко, и се вари на слаб котлон при непрекъснато бъркане до сгъстяване...

Формите парфе се изваждат от хладилник, потапят се за кратко в гореща вода и се обръщат в чинии....

Смесете нишестето със захарта и солта, добавете прясното мляко и разбъркайте добре. Отделете жълтъците на яйцата и ги разбийте на пищна пяна. Добавете...

Прибираме парфето в хладилника за поне 5 часа, за да стегне.
Парфето с ягоди и бишкоти е готово....

Извадете, декорирайте и сервирайте веднага плодово парфе с прясно мляко....

Пригответе крем Ягодово парфе:
1. Накиснете желатина в студена вода до набъбване;
2....

Парфето се поръсва с кокосовите стърготини.
Малиновото парфе се Оставя в хладилника да стегне за не по-малко от 4 часа....
Рейтинг
3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: