Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическо Парфе

Класическо Парфе

Прегледай всички 23 подбрани съвети относно класическо парфе в Gotvach.bg.
Парфе с кисело млякоПарфе с кисело млякоОставяме парфето в хладилника. При сервиране най-напред го обръщаме в подходяща чиния или просто освобождаваме стените на формата....
Торта Парфе с бисквитиТорта Парфе с бисквити
4
С миксер разбивате яйцата със захарта на пяна, брашното прибавяте на етапи, като бъркате с шпатула. Печете в ринг със свалящо се дъно, като на...
Шоколадово парфе с ягодиШоколадово парфе с ягоди
Формите парфе се изваждат от хладилник, потапят се за кратко в гореща вода и се обръщат в чинии....
Парфе от кафеПарфе от кафе
Смесете нишестето със захарта и солта, добавете прясното мляко и разбъркайте добре. Отделете жълтъците на яйцата и ги разбийте на пищна пяна. Добавете...
Парфе с банани и орехиПарфе с банани и орехи
Вашето парфе с банани и орехи е готово да го сервирате....
Мини парфе с горски плодовеМини парфе с горски плодове
4
Мини парфето с горски плодове е готово....
Парфе с ягоди и бишкотиПарфе с ягоди и бишкоти
Прибираме парфето в хладилника за поне 5 часа, за да стегне. Парфето с ягоди и бишкоти е готово....
Плодово Парфе с Прясно МлякоПлодово Парфе с Прясно Мляко
Извадете, декорирайте и сервирайте веднага плодово парфе с прясно мляко....
Парфе с ягоди и бананиПарфе с ягоди и банани
За блата първо се разбиват яйцата със захарта. Прибавя се олиото и накрая брашното и ванилията, до получаването на гладка хомогенна смес. Поставя...
Шоколадово-ванилово парфе с черешиШоколадово-ванилово парфе с череши
На дъното се поставят череши, следва бял крем, след това череши, шоколадов крем, череши, разтопен шоколад, череши и бяло парфе....
Малиново парфе с печен блатМалиново парфе с печен блат
Парфето се поръсва с кокосовите стърготини. Малиновото парфе се Оставя в хладилника да стегне за не по-малко от 4 часа....
Парфе с ягоди в чашкиПарфе с ягоди в чашки
2
По желание декорирайте парфето с листа свежа мента....

Рейтинг

3
Общо гласували: 2
50
40
32
20
10
Дай твоята оценка: