Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класическо Реване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическо Реване

Класическо Реване

Прегледай всички 33 кулинарни идеи относно класическо реване в Gotvach.bg.
Вкусно реванеВкусно реванеЯйцата се бият с 1 чаша захар докато сместа побелее и се сгъсти толкова, че когато вдигнете лъжицата паднала смес да се изгуби бавно в общата....
Арменско реванеАрменско реване
2
Яйцата със захарта и ванилената захар, се разбиват с миксер до побеляване - до гъст крем. След това се прибавя грисът, след него брашното и бакпулверът...
Класическо реванеКласическо реване
7
Чукнах яйцата, като разделих белтъците от жълтъците. Разбих белтъците на сняг, добавих една ч.захар, 1 ванилия и продължих с бъркането. След това...
Супер реванеСупер реване
Разделяте яйцата на белтъци и жълтъци. С щипка сол разбивате белтъците на пухкав сняг. В купата с жълтъците добавяте захарта и разбивате на гъст крем...
Орехово реванеОрехово реване
2
Разбийте яйцата на пухкав крем. Добавете захарта и продължете да разбивате. Добавете пресятото брашно и бакпулвера. Накрая прибавете ядките и...
Северозападно реванеСеверозападно реване
В купа разбиваме с миксер яйцата и захарта. Добавяме постепенно олиото и продължаваме да разбъркваме и след това прясното мляко. Взимаме дървена...
Торта РеванеТорта Реване
Всички продукти трябва да са на стайна температура. Разбийте яйцата с миксер, добавете кристалната захар и разбийте до побеляване. Пресейте...
Турско реванеТурско реване
6
Разбиваме белтъците с една трета от захарта. Жълтъците разбиваме с другата. Към тях добавяме сухите продукти. След това с помощта на мариза...
Фанта РеванеФанта Реване
Яйцата и захарта се разбиват с миксер до побеляване. Прибавяте Фантата и брашното, смесено с бакпулвера, ванилията и настърганата портокалова кора...
Веган реванеВеган реване
Двата вида брашно се смесват със содата, захарта, солта и ванилията. След като се разбъркат, добавяме соевото мляко и лимоновия сок. Разбъркваме...
Лимонено реванеЛимонено реване
Белтъците се разбиват със захарта с миксер до побеляване. Когато са готови, добавяме останалите съставки за блата, като разбъркваме на ръка. Блата...
Лесно реванеЛесно реване
От лимона обелвам и настъргвам на ситно кората и му изстисквам сока. Разбивам добре яйцата и към тях добавям сока от лимона. Пресяваме брашното...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: