Gotvach.bg»Избрани Колекции»Турско Реване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турско Реване

Турско Реване

Прегледай всички 24 избрани предложения относно турско реване в Gotvach.bg.
Турско реване с орехиТурско реване с орехиЩом е изпечено турското реване, го разрежете на ромбоиди и залейте с вече изстиналия сироп....
Турско реване с грисТурско реване с грис
3
Реването се оставя да престои 1 час, докато поеме хубаво сиропа. Турското реване с грис е готово....
Турско реване с кокосови стърготиниТурско реване с кокосови стърготини
Охладеното турско реване се залива с топлия сироп....
Турско реване с ликьор и бадемиТурско реване с ликьор и бадеми
Когато блатът за реването е изстинал и хартията за печене е отстранена, върху реването се нареждат бадеми и отгоре се излива сиропът, за да запечата...
Турско реванеТурско реване
6
Сервираме турското реване с бита сметана....
Оригинално турско реванеОригинално турско реване
39
Реването се изважда от фурната и още докато е горещо се залива с охладения захарен сироп. Гарнирайте по избор и ....
Класическо турско реванеКласическо турско реване
Оставяме няколко часа нашето класическо турско реване да поеме хубаво сиропа....
Празнично шоколадово турско реванеПразнично шоколадово турско реване
Щом глазурата стане достатъчно твърда, върху празничното шоколадово турско реване се правят розички от сметана с помощта на шприц....
Моето неустоимо турско реванеМоето неустоимо турско реване
Моето неустоимо турско реване е любимо на всички у дома! Източник: Хриси Мартинова - Кулинарна мрежа...
Реване с прасковиРеване с праскови
2
Залейте изстиналото реване с топлия захарен сироп. Поръсете реването с праскови с малко пудра захар по желание и поднесете на парчета....
Реване с млякоРеване с мляко
Когато реването изстине го залейте с подсладеното хладко мляко, което е ароматизирано с ванилията....
Реване с нескафеРеване с нескафе
Извадете тавата с реването с нескафе и още горещо го полейте равномерно със студения сироп. Сервирайте реването студено!...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
51
45
32
20
10
Дай твоята оценка: