Gotvach.bg»Избрани Колекции»Турско Реване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турско реване с орехиЩом е изпечено турското реване, го разрежете на ромбоиди и залейте с вече изстиналия сироп....
Турско реване с грисРеването се оставя да престои 1 час, докато поеме хубаво сиропа.
Турското реване с грис е готово....
3
Турско реване с ликьор и бадеми
Когато блатът за реването е изстинал и хартията за печене е отстранена, върху реването се нареждат бадеми и отгоре се излива сиропът, за да запечата...
Оригинално турско реванеРеването се изважда от фурната и още докато е горещо се залива с охладения захарен сироп. Гарнирайте по избор и ....
39
Класическо турско реване
Оставяме няколко часа нашето класическо турско реване да поеме хубаво сиропа....
Празнично шоколадово турско реване
Щом глазурата стане достатъчно твърда, върху празничното шоколадово турско реване се правят розички от сметана с помощта на шприц....
Моето неустоимо турско реване
Моето неустоимо турско реване е любимо на всички у дома!
Източник: Хриси Мартинова - Кулинарна мрежа...
Реване с прасковиЗалейте изстиналото реване с топлия захарен сироп. Поръсете реването с праскови с малко пудра захар по желание и поднесете на парчета....
2
Реване с мляко
Когато реването изстине го залейте с подсладеното хладко мляко, което е ароматизирано с ванилията....
Реване с нескафе
Извадете тавата с реването с нескафе и още горещо го полейте равномерно със студения сироп.
Сервирайте реването студено!...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
51
45
32
20
10
Дай твоята оценка: