Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Турско Реване

Турско Реване

Прегледай всички 24 избрани предложения относно турско реване в Gotvach.bg.
Реване с прасковиРеване с прасковиЗалейте изстиналото реване с топлия захарен сироп. Поръсете реването с праскови с малко пудра захар по желание и поднесете на парчета....
Реване с млякоРеване с мляко
Когато реването изстине го залейте с подсладеното хладко мляко, което е ароматизирано с ванилията....
Реване с карамелен пудингРеване с карамелен пудинг
Реването с карамелен пудинг е най-добре да консумирате ден след приготвянето....
Гръцко реване с портокалГръцко реване с портокал
При сервиране поръсете гръцкото реване с портокал с кокосови стърготини и / или резен портокал....
Портокалово реване с грисПортокалово реване с грис
2
Портокалово реване с грис поднасяме поръсено с кокосови стърготини....
Реване с коктейлни черешиРеване с коктейлни череши
Разбийте сметаната с пудрата захар, шприцовайте върху реването и сложете черешките. Реването с коктейлни череши е много вкусно....
Кокосово реване с лимонКокосово реване с лимон
Режем го на малки квадратчета и ги украсяваме ароматното реване с кокосови стърготини. Имам страхотно кокосово реване с лимон!...
Арабско реване с грисАрабско реване с грис
15
Готовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп. Страхотна рецепта за реване, което ще ви стане любимо....
Арабско Реване с КакаоАрабско Реване с Какао
Щом реването се охлади, е готово за консумация, но по принцип се препоръчва да престои няколко часа, за да дръпне добре. Да ви е сладко!...
Реване с шоколадова глазураРеване с шоколадова глазура
1
Реването се реже на парчета и се украсява с кокосови стърготини....
Реване с портокалови коричкиРеване с портокалови корички
След това се залива блатът и реването се оставя за няколко часа да попие. Реването с портокалови корички е готово....
Реване с портокалов сиропРеване с портокалов сироп
Оставете портокаловото реване за няколко часа сиропът да се абсорбира и сервирайте....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
51
45
32
20
10
Дай твоята оценка: