Gotvach.bg»Избрани Колекции»Блат за Реване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Блат за Реване

Блат за Реване

Разгледай всички 24 избрани предложения за блат за реване в Gotvach.bg.
Реване с нескафеРеване с нескафеИзвадете тавата с реването с нескафе и още горещо го полейте равномерно със студения сироп. Сервирайте реването студено!...
Реване с КомпотРеване с Компот
Разбиваме яйцата със захарта. Към тях добавяме киселото мляко и брашното, в което предварително сме поставили бакпулвера. Нарязваме орехите на...
Реване с кремРеване с крем
Реването с крем е готово....
Реване с млякоРеване с мляко
Когато реването изстине го залейте с подсладеното хладко мляко, което е ароматизирано с ванилията....
Реване с прасковиРеване с праскови
2
Залейте изстиналото реване с топлия захарен сироп. Поръсете реването с праскови с малко пудра захар по желание и поднесете на парчета....
Турско реване с орехиТурско реване с орехи
Сложете реването да се пече във фурната. За около половин час на 180 градуса....
Арабско реване с грисАрабско реване с грис
15
Готовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп. Страхотна рецепта за реване, което ще ви стане любимо....
Реване с малинов сокРеване с малинов сок
След като реването е готово, го набождаме с клечка и го поливаме с предварително изцедения сок от малини (малините може да се заместят и с ягоди)....
Реване с портокалови коричкиРеване с портокалови корички
След това се залива блатът и реването се оставя за няколко часа да попие. Реването с портокалови корички е готово....
Реване с шоколадова глазураРеване с шоколадова глазура
1
Реването се реже на парчета и се украсява с кокосови стърготини....
Арабско Реване с КакаоАрабско Реване с Какао
Щом реването се охлади, е готово за консумация, но по принцип се препоръчва да престои няколко часа, за да дръпне добре. Да ви е сладко!...
Домашно реване с яйцаДомашно реване с яйца
12
Реването се нарязва на квадрати или правоъгълници и се залива със сиропа. Студено реване се залива с топъл сироп или обратното....

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: