Gotvach.bg»Избрани Колекции»Блат за Реване
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Реване с нескафеИзвадете тавата с реването с нескафе и още горещо го полейте равномерно със студения сироп.
Сервирайте реването студено!...
Реване с Компот
Разбиваме яйцата със захарта. Към тях добавяме киселото мляко и брашното, в което предварително сме поставили бакпулвера.
Нарязваме орехите на...
Реване с мляко
Когато реването изстине го залейте с подсладеното хладко мляко, което е ароматизирано с ванилията....
Реване с прасковиЗалейте изстиналото реване с топлия захарен сироп. Поръсете реването с праскови с малко пудра захар по желание и поднесете на парчета....
2
Турско реване с орехи
Сложете реването да се пече във фурната. За около половин час на 180 градуса....
Арабско реване с грисГотовото реване се изважда, охлажда се и се залива с горещ захарен сироп.
Страхотна рецепта за реване, което ще ви стане любимо....
15
Реване с малинов сок
След като реването е готово, го набождаме с клечка и го поливаме с предварително изцедения сок от малини (малините може да се заместят и с ягоди)....
Реване с портокалови корички
След това се залива блатът и реването се оставя за няколко часа да попие.
Реването с портокалови корички е готово....
Арабско Реване с Какао
Щом реването се охлади, е готово за консумация, но по принцип се препоръчва да престои няколко часа, за да дръпне добре.
Да ви е сладко!...
Домашно реване с яйцаРеването се нарязва на квадрати или правоъгълници и се залива със сиропа.
Студено реване се залива с топъл сироп или обратното....
12
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: