Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

13

Охладете блата за реването напълно, нарежете го на парчета и залейте с горещия портокалов сироп....

1

Дава се време на реването да се охлади и се прибира в хладилника за 1 нощ, след което може да бъде поднесено....

След като реването е готово, го набождаме с клечка и го поливаме с предварително изцедения сок от малини (малините може да се заместят и с ягоди)....

1

Десет минути след завирането сваляме от огъня и заливаме нарязания блат.
Сиропът трябва да е горещ, а блатът - студен....

4

Щом реването се охлади, е готово за консумация, но по принцип се препоръчва да престои няколко часа, за да дръпне добре.
Да ви е сладко!...
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: