Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Блат за Реване

Блат за Реване

Разгледай всички 24 избрани предложения за блат за реване в Gotvach.bg.
Портокалово реване с грисПортокалово реване с грисПортокалово реване с грис поднасяме поръсено с кокосови стърготини....
Домашно реване с яйцаДомашно реване с яйца
13
Реването се нарязва на квадрати или правоъгълници и се залива със сиропа. Студено реване се залива с топъл сироп или обратното....
Реване с портокалов сиропРеване с портокалов сироп
Охладете блата за реването напълно, нарежете го на парчета и залейте с горещия портокалов сироп....
Пухкаво реване с орехиПухкаво реване с орехи
1
След като извадим реването от печката, го режем на парчета и го заливаме със сиропа....
Сочно реване с орехиСочно реване с орехи
Дава се време на реването да се охлади и се прибира в хладилника за 1 нощ, след което може да бъде поднесено....
Реване с малинов сокРеване с малинов сок
След като реването е готово, го набождаме с клечка и го поливаме с предварително изцедения сок от малини (малините може да се заместят и с ягоди)....
Реване с крем гарашРеване с крем гараш
Готовия блат оставете да изстине и прехвърлете в по-голяма чиния или поднос....
Реване с портокалов сокРеване с портокалов сок
1
Изсипете сместа в намазнена и набрашнена тава и изпечете до готовност реването и оставете да се охлади. Разрежете на квадратни парчета....
Реване с ванилов кремРеване с ванилов крем
Десет минути след завирането сваляме от огъня и заливаме нарязания блат. Сиропът трябва да е горещ, а блатът - студен....
Портокалово реване с кокосПортокалово реване с кокос
4
Добре охладеното реване нарежете на парчета и залейте с топлия (не горещ) сироп. Поръсете с кокосови стърготини....
Реване с шоколадова глазураРеване с шоколадова глазура
1
Реването се реже на парчета и се украсява с кокосови стърготини....
Арабско Реване с КакаоАрабско Реване с Какао
Щом реването се охлади, е готово за консумация, но по принцип се препоръчва да престои няколко часа, за да дръпне добре. Да ви е сладко!...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: