Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическо Реване

Класическо Реване

Прегледай всички 33 кулинарни идеи относно класическо реване в Gotvach.bg.
Пияно реванеПияно реванеВ голяма купа счупете яйцата, изсипете захарта и разбийте с миксер на пухкав крем. На малки порции прибавете брашното и щипка канела, като бъркате...
Маково реванеМаково реване
Пригответе си голям съд с вода за водна баня. Загрейте на слаб огън. Чукнете яйцата в подходяща купа, метална за предпочитане. Сипете захарта...
Фанта РеванеФанта Реване
Яйцата и захарта се разбиват с миксер до побеляване. Прибавяте Фантата и брашното, смесено с бакпулвера, ванилията и настърганата портокалова кора...
Орехово реванеОрехово реване
2
Разбийте яйцата на пухкав крем. Добавете захарта и продължете да разбивате. Добавете пресятото брашно и бакпулвера. Накрая прибавете ядките и...
Супер реванеСупер реване
Разделяте яйцата на белтъци и жълтъци. С щипка сол разбивате белтъците на пухкав сняг. В купата с жълтъците добавяте захарта и разбивате на гъст крем...
Карамелено реванеКарамелено реване
Разделете жълтъците от белтъците. Сложете ги в две различни купи. Добавете захарта. Разбийте белтъците на пяна и заделете. Сложете жълтъците на...
Шарено реванеШарено реване
1
Разбийте белтъците със захарта. Добавете брашното с бакпулвера. Разбийте яйцата и жълтъците със захарта. Добавете брашното с бакпулвера. Изсипете...
Веган реванеВеган реване
Двата вида брашно се смесват със содата, захарта, солта и ванилията. След като се разбъркат, добавяме соевото мляко и лимоновия сок. Разбъркваме...
Лесно реванеЛесно реване
От лимона обелвам и настъргвам на ситно кората и му изстисквам сока. Разбивам добре яйцата и към тях добавям сока от лимона. Пресяваме брашното...
Икономично реванеИкономично реване
Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването...
Спаначено реванеСпаначено реване
1
За сиропа: Слагаме захарта с водата да заврат, добавяме сока на лимона и продължаваме да варим сиропа още 5 минути. Отстраняваме от огън и оставяме...
Богато реванеБогато реване
1
За сиропа: В тенджера слагаме захарта и водата и оставяме да заври, разбъркваме, за да се разтвори захарта. Като започне да завира, прибавяме лимоновия...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: