Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пияно реванеВ голяма купа счупете яйцата, изсипете захарта и разбийте с миксер на пухкав крем. На малки порции прибавете брашното и щипка канела, като бъркате...
Маково реване
Пригответе си голям съд с вода за водна баня. Загрейте на слаб огън.
Чукнете яйцата в подходяща купа, метална за предпочитане. Сипете захарта...
Фанта Реване
Яйцата и захарта се разбиват с миксер до побеляване.
Прибавяте Фантата и брашното, смесено с бакпулвера, ванилията и настърганата портокалова кора...
Орехово реванеРазбийте яйцата на пухкав крем. Добавете захарта и продължете да разбивате. Добавете пресятото брашно и бакпулвера.
Накрая прибавете ядките и...
2
Супер реване
Разделяте яйцата на белтъци и жълтъци. С щипка сол разбивате белтъците на пухкав сняг. В купата с жълтъците добавяте захарта и разбивате на гъст крем...
Карамелено реване
Разделете жълтъците от белтъците. Сложете ги в две различни купи.
Добавете захарта. Разбийте белтъците на пяна и заделете. Сложете жълтъците на...
Шарено реванеРазбийте белтъците със захарта. Добавете брашното с бакпулвера. Разбийте яйцата и жълтъците със захарта. Добавете брашното с бакпулвера. Изсипете...
1
Веган реване
Двата вида брашно се смесват със содата, захарта, солта и ванилията. След като се разбъркат, добавяме соевото мляко и лимоновия сок.
Разбъркваме...
Лесно реване
От лимона обелвам и настъргвам на ситно кората и му изстисквам сока.
Разбивам добре яйцата и към тях добавям сока от лимона.
Пресяваме брашното...
Икономично реване
Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти.
Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването...
Спаначено реванеЗа сиропа:
Слагаме захарта с водата да заврат, добавяме сока на лимона и продължаваме да варим сиропа още 5 минути. Отстраняваме от огън и оставяме...
1
Богато реванеЗа сиропа: В тенджера слагаме захарта и водата и оставяме да заври, разбъркваме, за да се разтвори захарта. Като започне да завира, прибавяме лимоновия...
1
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: