Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическо Реване

Класическо Реване

Прегледай всички 33 кулинарни идеи относно класическо реване в Gotvach.bg.
Фанта РеванеФанта РеванеЯйцата и захарта се разбиват с миксер до побеляване. Прибавяте Фантата и брашното, смесено с бакпулвера, ванилията и настърганата портокалова кора...
Супер реванеСупер реване
Разделяте яйцата на белтъци и жълтъци. С щипка сол разбивате белтъците на пухкав сняг. В купата с жълтъците добавяте захарта и разбивате на гъст крем...
Класическо реванеКласическо реване
5
Чукнах яйцата, като разделих белтъците от жълтъците. Разбих белтъците на сняг, добавих една ч.захар, 1 ванилия и продължих с бъркането. След това...
Млечно реванеМлечно реване
Разбийте хубаво яйцата и захарта на пухкав крем. Пресейте брашното с бакпулвера и го добавяйте на порции, като разбърквате с шпатула. Сипете сместа...
Лимоново реванеЛимоново реване
3
Смесете яйцата и захарта и разбийте, докато захарта се разтвори. След това се добавят брашното, ванилия и бакпулверът. Сместа се разбива, докато...
Веган реванеВеган реване
Двата вида брашно се смесват със содата, захарта, солта и ванилията. След като се разбъркат, добавяме соевото мляко и лимоновия сок. Разбъркваме...
Шоколадово реванеШоколадово реване
Ако ще използвате захарен сироп вместо сок от компот, пригответе го в съд на котлона от 250 г захар и 500 мл вода, които врат около 5-10 минути. След...
Икономично реванеИкономично реване
Избиват се много хубаво яйцата с миксер и след това се добавят останалите продукти. Пече се на 160 градуса около 25 минути на 160 градуса. Реването...
Шарено реванеШарено реване
1
Разбийте белтъците със захарта. Добавете брашното с бакпулвера. Разбийте яйцата и жълтъците със захарта. Добавете брашното с бакпулвера. Изсипете...
Спаначено реванеСпаначено реване
1
За сиропа: Слагаме захарта с водата да заврат, добавяме сока на лимона и продължаваме да варим сиропа още 5 минути. Отстраняваме от огън и оставяме...
Богато реванеБогато реване
1
За сиропа: В тенджера слагаме захарта и водата и оставяме да заври, разбъркваме, за да се разтвори захарта. Като започне да завира, прибавяме лимоновия...
Сочно реванеСочно реване
Яйцата се разбиват със захарта, олиото, киселото мляко, ванилията и лимоновата кора. Добавят се пресятото с бакпулвера брашно и грисът. Сместа...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: