Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маково реванеПригответе си голям съд с вода за водна баня. Загрейте на слаб огън.
Чукнете яйцата в подходяща купа, метална за предпочитане. Сипете захарта...
Пияно реване
В голяма купа счупете яйцата, изсипете захарта и разбийте с миксер на пухкав крем. На малки порции прибавете брашното и щипка канела, като бъркате...
Бадемово реване
Представям ви невероятно реване с дъх на бадеми.
В касерола слагате захарта и водата за сиропа и я слагате на котлона да заври. Прибавяте една...
Гръцко реванеРазбивайте яйцата със захарта 10 минути, докато сместа стане пухкава. Прибавете млякото и царевичния грис и разбъркайте бавно, докато поеме. След...
10
Портокалово реване
Сиропът се вари, като сокът от портокала, водата и захарта се смесват в тенджерка. Оставя се да изстине напълно.
Продуктите за блата се разбиват...
Реване без мляко
Всички продукти се разбъркват до получаване на гладка смес.
Пече се в умерена фурна в намазнена тава.
1 литър вода и 500 г захар се поставят...
Реване без яйца
Двата вида брашното се пресяват и се смесват със содата, захарта, солта и ванилията. Разбъркват се и към тях се добавят водата и лимоновият сок....
Реване от Исперих
Разбийте жълтъците на водна баня с половината захар, докато стане пухкав крем и захарта се разтопи. Продължете разбиването, докато сместа се охлади...
Реване с мляко
Яйцата се разбиват със захарта до получаването на гъста пяна. Прибавете постепенно брашното и гриса и леко разбъркайте.
Изсипете в намазана с...
Басбуса - Арабско реванеРазбийте яйцата със захарта, добавете киселото мляко, кокосовите стърготини, бакпулвера, разтопеното масло, какаото и ванилия. Разбъркайте, сипете...
1
Сочно ароматно реванеПрибавете към яйцата захарта и лъжичката сол. Разбийте до пухкава смес.
Постепенно прибавете пресятото брашно, към което сте добавили бакпулвера...
2
Сочно шоколадово реване
Загряваме фурната на 175 градуса. Първо, приготвяме соса.
Изсипваме продуктите за шоколадовия сос в тенджера, кипваме и оставяме да покъкри 6-8...
Рейтинг
4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: