Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класическо Реване

Класическо Реване

Прегледай всички 33 кулинарни идеи относно класическо реване в Gotvach.bg.
Маково реванеМаково реванеПригответе си голям съд с вода за водна баня. Загрейте на слаб огън. Чукнете яйцата в подходяща купа, метална за предпочитане. Сипете захарта...
Пияно реванеПияно реване
В голяма купа счупете яйцата, изсипете захарта и разбийте с миксер на пухкав крем. На малки порции прибавете брашното и щипка канела, като бъркате...
Бадемово реванеБадемово реване
Представям ви невероятно реване с дъх на бадеми. В касерола слагате захарта и водата за сиропа и я слагате на котлона да заври. Прибавяте една...
Гръцко реванеГръцко реване
10
Разбивайте яйцата със захарта 10 минути, докато сместа стане пухкава. Прибавете млякото и царевичния грис и разбъркайте бавно, докато поеме. След...
Портокалово реванеПортокалово реване
Сиропът се вари, като сокът от портокала, водата и захарта се смесват в тенджерка. Оставя се да изстине напълно. Продуктите за блата се разбиват...
Реване без млякоРеване без мляко
Всички продукти се разбъркват до получаване на гладка смес. Пече се в умерена фурна в намазнена тава. 1 литър вода и 500 г захар се поставят...
Реване без яйцаРеване без яйца
Двата вида брашното се пресяват и се смесват със содата, захарта, солта и ванилията. Разбъркват се и към тях се добавят водата и лимоновият сок....
Реване от ИсперихРеване от Исперих
Разбийте жълтъците на водна баня с половината захар, докато стане пухкав крем и захарта се разтопи. Продължете разбиването, докато сместа се охлади...
Реване с млякоРеване с мляко
Яйцата се разбиват със захарта до получаването на гъста пяна. Прибавете постепенно брашното и гриса и леко разбъркайте. Изсипете в намазана с...
Басбуса - Арабско реванеБасбуса - Арабско реване
1
Разбийте яйцата със захарта, добавете киселото мляко, кокосовите стърготини, бакпулвера, разтопеното масло, какаото и ванилия. Разбъркайте, сипете...
Сочно ароматно реванеСочно ароматно реване
2
Прибавете към яйцата захарта и лъжичката сол. Разбийте до пухкава смес. Постепенно прибавете пресятото брашно, към което сте добавили бакпулвера...
Сочно шоколадово реванеСочно шоколадово реване
Загряваме фурната на 175 градуса. Първо, приготвяме соса. Изсипваме продуктите за шоколадовия сос в тенджера, кипваме и оставяме да покъкри 6-8...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: