Gotvach.bg»Избрани Колекции»Яйчена Яхния
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


През това време разбъркваме яйцата и бавно ги добавяме, като с другата ръка бъркаме с виличка супата, така че да се получат яйчени нежни парченца!...

Варим с разбъркване още една минута, докато пресеклите се яйца се сварят. Поднасяме супата със сок от лимон....

Бавно ги сипваме в супата, като с другата ръка, разбъркваме супата, така че накрая да се получат яйчени нежни парченца....

И накрая с постоянно бъркане изсипваме разбитите яйца в супата, като се получават жълто оцветени от подправките парченца....

Разбиваме си 4 яйца и бъркаме непрекъснато още около 4-5 мин.
Поръсваме с магданоз....

3

Приготвянето на тази зеленчукова яхния е много лесно.
Трябват ви около килограм картофи, 3 чушки, 2 моркова и две глави лук....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: