Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се прави перлена захарПредлагам две рецепти, едната е на Люси Евтимова и другата е моя и гарантирам, че по този начин италианките, когато нямат на разположение в момента такава си я правят набързо у дома....
20 Април
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове.
Смелете всички посочени подправки с помощта на мелачка.
Посочено е, че солта е по желание....
06 Юли
Така се прави домашно краве маслоЕто така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
20 Май
1
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес.
Накиснете лимеца в половин литър вода и оставете да престои така поне 2 часа....
25 Окт.
Как се прави заливка за чийзкейк?Как се прави заливка за чийзкейк?
Първата ви задача е да се снабдите с всички необходими продукти, от които реално ще можете да си приготвите самата основа, крема и заливката за чийзкейка....
03 Февр.
Дроб сарма без заливкаСмесват се нарязаните на кубчета черен дроб, бял дроб и сърце със солта и джоджена.
Изсипва се в тава и се залива с бульона. Пече се, докато бульонът се поеме от ориза. Може да се съчетае с кисело мляко....
04 Май
5
Дроб-сарма със заливкаЗаливка: Яйцата се разбъркват, слага се брашното и се изсипва в киселото мляко, като се разбърква добра до гладка смес....
18 Юли
Агнешка дроб сарма със заливкаЩом дроб сармата е готова я изваждаме и заливаме със заливката, и я слагаме отново във фурната, но я запичаме само отгоре до зачервяване.
Агнешката дроб сарма със заливка е готова....
20 Ноем.
1
Агнешка дроб сарма без заливкаПрехвърля се в тавата за печене, добавят се дреболийките и джодженът, сипва се водата, разбърква се и се слага да се пече на 180 градуса, докато ориза поеме водата и се сготви добре....
20 Май
2
Пилешка дроб сарма със заливкаЗапечете ястието, докато водата почти се изпари. В купа разбийте яйцата, добавете киселото мляко и брашното, разбъркайте хубаво.
Залейте ястието с млечната смес, и печете още 15 мин, докато хване златиста коричка....
28 Окт.
Агнешка дроб сарма с млечна заливкаЗалейте със заливката и прехвърлете дроб сармата във фурната на 200°C за 30-35 минути.
Агнешката дроб сарма с млечна заливка е готова....
23 Април
1
Заливка за мусака и дроб сармаТая заливка я учих 20 години, докато накрая не намерих правилния начин....
17 Април
1
Пилешка дроб сарма с вкусна заливкаАко се притеснявате от печенето без фолио, можете да намалите градусите на фурната.
Може да поднесете пилешката дроб сарма с вкусна заливка с кисело мляко или айрян.
Приятно готвене и Добър апетит! :)...
02 Дек.
Дроб сарма без заливка за ВеликденСервираме дроб сармата без заливка за Великденза обяд с чаша пиво! Добър апетит!...
19 Април
Пилешка дроб сарма с пухкава заливкаИзсипва се в тавата върху ориза и дробчетата и премествате тавата на горния ред на фурната да се запече заливката. Бон апети с тази вкусна дроб сарма.
Пилешката дроб сарма с пухкава заливка е много сполучливо ястие....
17 Дек.
Агнешка дроб сарма с кашкавалена заливкаДроб сармата се пече във фурна, загрята до 180 градуса за около 25 минути. Време, в което ориза ще се досвари.
През това време подготвяме застройката, като прибавяме към нея настъргания кашкавал....
30 Април
Моята агнешка дроб сарма със заливкаЗаливаме дроб сармата със заливка, приготвена от разбитите яйца, брашното, киселото мляко и наситнено калоферче. Допичаме още 10 -15 мин.
Охлаждаме и с помоща на формички, нарязваме на различни по големина хапки....
08 Май
Пилешка дроб сарма с гъби (без заливка)Пилешката дроб сарма с гъби (без заливка) е готова....
28 Април
1
Дроб сарма с гъби и вкусна заливкаСместа разпределям върху ястието и го допичам за още 15 минути Дроб сарма с гъби и вкусна заливка. ...
17 Април
Агнешката дроб сарма на баба със заливкаПечем докато оризът се свари. Разбиваме яйцата с киселото мляко и содата. Заливаме и запичаме 15-тина минути. Сервираме по желание с кисело мляко....
18 Април
Малки прави баничкиПрегърнете двата края, после и основата, за да се оформят пурички.
Затоплете тиган с незалепващо покритие, намазнете го и печете правите банички от всяка страна.
Малките прави банички са готови!...
30 Ноем.