Христо Петров
Христо Петров
Новак

Моите форумни постове

Христо Петров
Горчицата на прах се получава чрез смилане на синапено кюспе
Христо Петров
във фризер,разбира се
Христо Петров
разделно хранене,то не е бързо,но е ефектно,с повече лимони ,плодове и зеленчуци!Успех!
Христо Петров
КОЛКО ПОРЦИИ?
Христо Петров
И аз не съм съгласен с тези хапчета,отслабваш за известно време и после си разваляш здравето,много внимавайте с тези химични съставки за отслабване!Пробвайте повече движения или разделно хранене
Христо Петров
внимавайте с тези добавки и стомасите си,пазете ги!
Христо Петров
свинско месо - 500 г бут или плешка домати - 500 г чушки - 1 бр. люти захар - 1/2 ч.л. чесън - 2 скилидки черен пипер - 10 - 12 зърна дафинов лист - 1 - 2 бр. олио - 2 - 3 с.л. магданоз сол Приготвяне на Пасарелски кебап Нарежете свинското месо на кубчета с големината на кибритена кутия и изпържете до готовност в силно загрятото олио. Извадете изпърженото месо, приберете го на топло и в същата мазнина сложете настърганите домати. Добавете захарта, сол на вкус, зърната черен пипер, дафиновите листа и кипнете. Време е да добавите пресования чесън и лютото чушле. Варете на тих огън до сгъстяване на соса. Върнете свинското при доматите и варете още 7-8 минути. Ястието традиционно се поднася със задушен ориз.
Христо Петров
стана много вкусно,обичам херинга
Христо Петров
всичко зависи и от брашното и от маята
Христо Петров
пробвай да ги оставиш във вода
Христо Петров
Прекрасна диета,ще пробвам тази седмица,хубаво е от време на време да си пречистваме организма! :y:
Христо Петров
кафявата е за диабетици
Христо Петров
аз използвам розмарин,когато приготвям заешко месо
Христо Петров
Интересен продукт,ще го предложа на приятел,щом е толкова ефикасен,благодаря!
Христо Петров
Коледна погача Приготвяне: Продукти: прясно мляко – 500 мл яйца – 4 бр. мая – 40 г олио – 100 г брашно – 1.1/2 кг сол и захар – по 1 с. л. маково и сусамово семе Приготвяне: Отделят се два от жълтъците на яйцата. Брашното се пресява 3 пъти и от изброените продукти се омесва тесто. Така приготвеното тесто се удря 100 пъти върху плота на масата. Получава се меко и пластично тесто. Следва оформлението на погачата, която се оставя да втаса, намазва се с отделените жълтъци и се пече на 200 градуса – 40мин. От същото тесто отделям малко количество и приготвям гевречета за коледарчетата :y:
Христо Петров
Прекрасна диета,лесна и приятна!Благодаря ти,ще пробвам! :y:
Христо Петров
Пикантина и Вегета трябва да не се използват без термична обработка
Христо Петров
приготвих рецептата ви,много вкусно-благодаря