Моите форумни постове

Йорданка Тасева
оо да бира с пържени картофки.. понякога докато ги пържа даже си отварям една )
Йорданка Тасева
мента със спрайт
Йорданка Тасева
за почистване на фурната и аз съм чувала това с купа вода,която се слага и така няколко часа е включена.
Йорданка Тасева
Аз разстривам с най обикновено просто веро- суха гъба и веро като го разтрия и го минавам вече с мокра гъба и накрая подсушавам
Йорданка Тасева
А ориза в тенджера съм го киснала и ден даже ми е идвало да я изхвърля
Йорданка Тасева
домашна кайма, поне знаеш какво има.. подправките са ясни сол черен пипер после зависи от ястието си добавям различни подправки
Йорданка Тасева
рядко, по-често наблягаме на домашната храна
Йорданка Тасева
в повечето случаи свежи , като няма каквито има
Йорданка Тасева
свежите са по ароматни
Йорданка Тасева
чубрица ,риган ,магданоз ,босилек, копър...
Йорданка Тасева
гледаме повечето да ги произвеждаме, доста по ароматни са от купешките
Йорданка Тасева
кафето за гости в чаша с чинийка, моето в голяма порцеланова чаша (подарък от приятелка), в която напоследък пия по конска доза кафе ))
Йорданка Тасева
Когато сервирам супа задължително в купичка а под нея чинийка за подложка
Йорданка Тасева
най-обичам в заведение,нейде в планината да си поръчвам скара и да ми я донесат сервирана върху дървена дъска с различни подправки в солнички :y: :y: :y:
Йорданка Тасева
натуралната е по- добрия вариант, но и аз ползвам на прах или есенция
Йорданка Тасева
Шушулките са доста по ароматни
Йорданка Тасева
и аз ги мажа с масло или маргарин
Йорданка Тасева
Преди малко изхвърлих два почернели ... Явно и аз не знам как се съхраняват