Моите форумни постове

Йорданка Тасева
най добре мелби или плодови салати, правила съм много кексове и сладкиши но някак кофти стои самото тесто недоопекано сякаш а това е от банана
Йорданка Тасева
вкусно е на торта между блатовете
Йорданка Тасева
всякакво ползвам, то и прясното къде го продават в магазините пак е от на прах
Йорданка Тасева
Винаги на по- скъпите марки. В тях се предполага, че има поне малко мляко. Иначе най- вкусния който съм яла през последните години е този който купихме на място. От мандрата в град Елена. Узрял вкусен и на конци :y:
Йорданка Тасева
Определено ползвам главно за тесто, добре се получава с малко усилия
Йорданка Тасева
и аз мажа тигана преди всяка катма, но на сач и огън свекърва ми приготвя стават невероятни
Йорданка Тасева
И аз ползвам на София мел и Мелко
Йорданка Тасева
Да точно за него
Йорданка Тасева
Все не ми се получава не знам къде бъркам
Йорданка Тасева
Е там не ми се получава когато трябва да добавя яйцата
Йорданка Тасева
Благодаря ти , следващия път ще пробвам така дано се получи :y:
Йорданка Тасева
гледах една рецепта, трябва да я кача и тук за еклери с солена плънка
Йорданка Тасева
обичам гъби ще ги пробвам
Йорданка Тасева
сурови
Йорданка Тасева
Дори и каймата не запържвам, някак си по здравословно е сякаш. Особено за хора с проблем като колит трябва да избягват пърженото . :y:
Йорданка Тасева
до сега не съм правила, ще е интересно ако дадете още рецепти
Йорданка Тасева
в нашата къща най-много вървят чесновите :wink:
Йорданка Тасева
Чесновите пърленки дали ще вървят със курбан. Да спретна едни бързи за довечера