Моите форумни постове

Йорданка Тасева
така ама месото си е месо
Йорданка Тасева
Обичам я , никога няма да й се наситя
Йорданка Тасева
най често правя ориз с пиле и зеленчуци и спагети с пиле и зеленчуци
Йорданка Тасева
цели смокини и диви ягоди
Йорданка Тасева
Ииии боровинки
Йорданка Тасева
Особено върху кисело мляко, мед и орехо - демек става родопска мелба там слагат сладка най вече от диви ягоди или по скоро микс горски плодове
Йорданка Тасева
А това с ореха съм купувала от Родопския край не беше лошо пък за кифлички най обичаме сини сливи и шипков мармалад :wink:
Йорданка Тасева
Правилно Маги! Страхотно е :y:
Йорданка Тасева
имаше едно от тикви май рачел беше
Йорданка Тасева
Зависи как са приготвени , и да консумираме и е по добре от това което има на пазара
Йорданка Тасева
шаран,сафрид, заргана, калкан, цаца, пъстърва....
Йорданка Тасева
май почти всички не толкова тия с многото кости
Йорданка Тасева
Не ми харесва нито вкуса нито аромата :n:
Йорданка Тасева
нито консервирам нито купувам у нас няма кой да ги яде, сърмите ги правим със зелеви листа
Йорданка Тасева
И аь рядко ги беля иначе проблема с едно измиване с топла вода и сапун се оправя
Йорданка Тасева
Определено със запръжка. У нас без няма кой да го яде
Йорданка Тасева
без запръжка не знам какъв боб ще е ))
Йорданка Тасева
най-хубав е с мръвка