Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Йорданка Тасева»Моите форумни постове»Страница 38

Моите форумни постове

Йорданка ТасеваМариновано филе от херинга
дали ще стане и с друг вид риба
Йорданка ТасеваРуска кухня
имат вкусна кухня , някои дори сходни като нашата
Йорданка ТасеваРуска кухня
италианската - пасти и пици охаа и после големи мекици )))
Йорданка ТасеваКафява или бяла захар?
едната не беше ли рафинирана :blush: ползвам най често бялата
Йорданка ТасеваКафява или бяла захар?
сякаш бялата е по сладка или аз си внушавам
Йорданка ТасеваРозмарин
Обичам всякакви подправки , но пак в нормални количества иначе както казва Ваня ако се прекали се губи основата на ястието
Йорданка ТасеваРомантична вечеря вкъщи , съвети
има ли още да правят романтични вечери
Йорданка ТасеваРомантична вечеря вкъщи , съвети
романтиката се крие в малки жестове, имах в предвид дали още има хора които правят клишетата вино свещи...
Йорданка ТасеваМерки и теглилки
и аз рядко използвам мерки , повече на око я карам
Йорданка ТасеваРецепти по определени поводи
Панирания заек е специалитет на свекърва ми праави го за празници. Наистина много вкусно а и можеш да сервираш с различни сосове
Йорданка ТасеваРецепти по определени поводи
тия дни едни бухчи ми се въртят в глвата мисля да ги направя като традиции за някой определен празник нали се сещата никулден риба, гергьовден агне...и те така
Йорданка ТасеваПредложи рецепта
на колко месеца е бебето
Йорданка ТасеваСлага ли се вегета или пикантина на картофена салата
не ползва тези подправки никъде, за картофена салата слагам лук (даже с зелен е по-вкусен) ,сол,оцет ,олио и парченца лимон на ситно..
Йорданка ТасеваСлага ли се вегета или пикантина на картофена салата
не използвам вегета
Йорданка ТасеваИдеи за Турски пилаф
много хубави рецепти, никога не съм готвила с кедрови ядки
Йорданка ТасеваДиетична закуска от грис с мляко, канела и подсладител!
хубава рецепта за тези,които обичат грис
Йорданка ТасеваС каква мазнина да готвим
с каквото има и зависи от ястието, салати със зехтин най-вече то олиото вече не е олио щом с вода се мие
Йорданка ТасеваС каква мазнина да готвим
рибата предпочитаме с мас да я пържим