Моите форумни постове

Йорданка Тасева
така по- малко ще изпотяваме администраторите, но пък сега с новата опция за точки на първа снимка към рецепта без снимка ще е готино
Йорданка Тасева
Сандвичи, попара, принцеси, мюсли, палачинки, мекички, плодова салата, млако с бисквити...
Йорданка Тасева
благодаря за рецептата мисля че ще ми хареса
Йорданка Тасева
тая зима свекървата не знам какъв оцет използва но повечето й трушии отидоха в кофата...много ментета има
Йорданка Тасева
Преди време имаше само един оцет на братя Сярови и беше оцет. Една позната си прави домашен оцет. Трябва да я питам за рецептата и да я споделя с вас. Много добре й се получава а и няма химия като купешкия
Йорданка Тасева
а някой пробвал ли е с домашен оцет
Йорданка Тасева
домашното си е домашно, другото не е качествено по скоро са сухи млека и нишестета
Йорданка Тасева
мисля че е голяма философия в това как се прави кашкавал, как мислите от материала до зреенето
Йорданка Тасева
месеница със сирене, сърми,таратор и многоо други
Йорданка Тасева
а как правите трицветния кекс, мисля че с какао се разделяха различните теста или по скоро смес
Йорданка Тасева
Без кафе не мога сутрин. Понякога и следобяд пия.
Йорданка Тасева
много добра статия, благодаря
Йорданка Тасева
никога не съм ползвала горчица на прах, не ми е по вкуса, благодарим на Христо за информацията :y:
Йорданка Тасева
сякаш рецептата на Наталия повече ми допада, може да я пробвам тия дни тъкмо се чудих една кайма какво да я правя
Йорданка Тасева
днес боб, снощи пилешки хапки и пържени картофи... тая вечер каквото е останало от двата дни хахах
Йорданка Тасева
последните години новогодишната вечеря ни е една и съща и пак в гювеч- крехки пържоли с гъби и топено сирене, много вкусни и вашата рецепта звучи апетитно
Йорданка Тасева
копъра е хубава подправка за маринова риба, ароматна ... рецептата е много хубава сега остава да осигурим херингата
Йорданка Тасева
копъра е хубава подправка за маринова риба, ароматна ... рецептата е много хубава сега остава да осигурим херингата