да содата е добър трик за бухване и аз съм пробвала
но преди да се задуши аз я поръсвам с вода
преди да я пека я заливам със сода
за жалост нямам необходимите условия
ябълки, банани, портокали и ананас
ууу и твоята звучи супер
ще я пробвам определено
И аз имам проблем със зехтина, всичките след известно време почват да ми дъхкат, взимам и във малки разфасовки да не би да е от многото стоене, но и при тях е така
коста доро
аз замразявам плодове и зеленчуци
както замразяваме месо, защо не и зеленчуци и плодове
аз мисля, че е еднакво
спанак не съм пробвала, но е същото като лапад
Чаша червено вино по-време на вечерята и след това :love: :wink:
забравих да спомена, че виното е домашно :love: :love: :love: