Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Кулинарна мрежа
»
Vildan Ahmedova
»
Моите форумни постове
»
Страница 2
Vildan Ahmedova
Чирак
Моята стена
Рецепти
27
Снимки
102
Статии
Съвети
Коментари
37
Форумни теми
7
Постове във форума
23
За мен
Изпрати съобщение
точки
1210
Моите форумни постове
Няма никакво значение дали е класика или отживелица, важното е да ти харесва.
Мусаката трябва да е добре запечена и винаги топла, въпрос на личен избор е дали да има кисело мляко към нея. Яз лично я предпочитам без кисело мляко
Твърдо за, но не е лошо все пак да има и някаква връзка с начина на приготвяне
Май доста хора не знаят каква е разликата?
Да със сигурност ябълковия не е много добър
|<
<
1
2