Величка Калева

Чирак
Моята стенаРецепти84Статии3СъветиКоментари8Форумни теми1Постове във форума3За менИзпрати съобщениеточки1509

Здравейте!
Съгласна съм че така я знаят хората. Мога да ви изброя няколко рецепти, които реших да приготвя като регионални, но...се оказа, че в различни крайща на страната ги има. Представете си, че публикувам такава рецепта и напиша моя регион и се появи същата рецепта, но от друг регион. Как бихте решили? Коя рецепта е регионална? Бихте ли признали две еднакви рецепти, но с различни наименования? Може да има малки различия, но те не променят ястието.
Приятна вечер!


Правото на редакторите е субективно. Не съм съгласна с вас. Преди време бях публикувала точно регионална рецепта - "Баница с лепило". Тогава нямаше такава тематична седмица. Но редакторите решиха да премахнат лепило и да пишат ориз. Естествено реагирах и ми беше отговорено, че в сайта ще има остра реакция - меко казано. Тогава написах, че не съм съгласна, защото има Родопски клин, но едва ли има някой, който да приеме, че в баницата има метален клин или дрехата. Отговор не получих. Това имам предвид, субективизма на редакторите, който не трябва да присъства в нито един сайт.
Приятен ден! 


Всеки има право на мнение. Моето е такова. Субективизъм, а той не води до нищо добро. Говоря по принцип! Нали знаете - когато ножът и хлябът са у един човек, колтоко ти отрежат, толкова ще ядеш. А за директно копиране от чужди сайтове съм категорично против. Две думи, но собствени.
Приятен ден! 
