Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Единичен статус #536877
Anonimen
Anonimen
Новак
  • АнонименАнонимендобави коментар към: Свинско месо с картофи на фурнапреди 6 годиниСвинско месо с картофи на фурнаСвинско месо с картофи на фурна28.02.2022Печено СвинскоЗдравейте, като професионалист само споделям. 1. Не е нужно да се вари месото - задушава се. 2. Когато имате зеленчуци (лук, картофи и морков) и плод (какъвто е домата). Следва първо да се задушат зеленчуците и чак след това да се добави домата. В противен случай рискувате зарзавата да остане суров, защото киселината действа точно така.. По този начин е възможно да съкратите времето за приготвяне значително. 3. Ако го приготвяте по моя начин няма да е нужно да печете толкова дълго и може да го правите и без фолио. Добър апетит.