gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: Какви ястия готвите за мразещите лук и чесън?преди 6 годиниАз лично не обичам лук и чесън. Миризмата на чесъна ме гони от кухнята и не мога да я понасям. Лук не обичам изобщо и ако ми сервират салата и ястие, в което плуват парчета...не ям изобщо. Как решавате проблемите на гостите ви, които не обичат лук и чесън? Аз си имам собствена рецепта за всичко, а за гостите, които ползват лук в салатата например им го сервирам отделно..като добавка.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Колко често правите домашна питка?преди 6 годиниДомашен хляб мога да правя всеки ден в хлебопекарната. В почивните дни за закуска правя питки със сирене или питка със сирене и кашкавал или обикновена- вместо хляб. Домашното тесто няма нищо общо с купеното!
  • /АнонименАнонимендобави ТЕМАТИЧНА рецепта СЪС снимка: Гювеч без пърженепреди 6 годиниГювеч без пърженеГювеч без пържене05.03.2016Гювеч
  • /АнонименАнонимендобави заглавна снимка към рецептата: Картофени кюфтета по мамина рецептапреди 6 години
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Картофени кюфтета по мамина рецептапреди 6 годиниКартофени кюфтета по мамина рецептаКартофени кюфтета по мамина рецепта04.03.2016Картофени КюфтетаПробвайте в панировката да разделите белтъците и жълтъците. Жълтълка да се ползва заедно с галетата/ брашното и най- отгоре да се овалват в белтък на сняг. Това помага да са стегнати и да не се разпадат.
  • /АнонименАнонимендобави рецепта със снимка: Лесни меденки с пълнежпреди 6 годиниЛесни меденки с пълнежЛесни меденки с пълнеж05.03.2016Меденки
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Ашуре с мандарини и лаймпреди 6 годиниАшуре с мандарини и лаймАшуре с мандарини и лайм04.03.2016АшуреНе харесвам десерти с жито..Изобщо ашурето не е моят десерт. По- добре е тирамису или нещо друго с шоколад
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Коя е любимата ви закуска?преди 6 годиниПерфектната и здравословна закуска е с плод и то от един вид. В най- лошия случай гледам да изпия един фреш от портокал. След 12:00 мога да ям и друго.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Начало на кулинарния ви животпреди 6 годинипървото нещо, което направих у дома беше тесто за пици и мекици. Рецептата я взех от бащата на моя съученичка, който работеше като хлебар в една селска фурна...И до днес я правя.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Как поднасяте мусаката?преди 6 годиниМусаката у дома се сервира с 2 кофички кисело мляко на масата. Мразя чесън и не мога да си представя да се смеси с такава гадост. Приготям я с телешка кайма в обилно количество и хубава заливка.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest