Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКакви ястия готвите за мразещите лук и чесън?
Това е въпрос на гледна точка. Познавам и други хора, които като мен не обичат. Това, че всички от семейството ви обичат не означава, че всичките ви гости обичат.
АнонименКакви ястия готвите за мразещите лук и чесън?
За ястията и аз слагам по малко лук, който е нарязан толкова надребно, че да не се вижда и усеща, но дотук с компромиса. Започнах да го правя заради семейството ми. Освен това трябва да се съобразяваме с готите и вкусовете им. Аз винаги го правя и не го смятам за ужасно.
АнонименКакви ястия готвите за мразещите лук и чесън?
Каквото и да дъвчете- пак мирише. Не се убива миризмата достатъчно с дъвка или някакви билки и подправки. Когато клиент дойде на среща и е ял чесън си вони от 100км.
АнонименКакви ястия готвите за мразещите лук и чесън?
Знам, но нямам достатъчно ситно ренде, но мъжът ми точи ножовете непрекъснато за сметка на това
АнонименКакви ястия готвите за мразещите лук и чесън?
Ха-ха..защото не съм ви на гости аз или част от колегите ми Пък мъжа ми не яде пресен магданоз и задачата се усложнява, защото аз ям
АнонименНачало на кулинарния ви живот
първото нещо, което направих у дома беше тесто за пици и мекици. Рецептата я взех от бащата на моя съученичка, който работеше като хлебар в една селска фурна...И до днес я правя.
АнонименКолко често правите домашна питка?
Домашен хляб мога да правя всеки ден в хлебопекарната. В почивните дни за закуска правя питки със сирене или питка със сирене и кашкавал или обикновена- вместо хляб. Домашното тесто няма нищо общо с купеното!
АнонименКакво си готвите, ако сте на диета?
От позволените храни, които виждам могат да се приготвят поне няколко вида супа- пилешка, крем супа от карфиол или зеленчукова крем супа. Отделно могат да се пекат на грил позволените меса и да се консумират със салата или задушени зеленчуци от позволените+ плодовете за десет си е супер
АнонименКак поднасяте мусаката?
Мусаката у дома се сервира с 2 кофички кисело мляко на масата. Мразя чесън и не мога да си представя да се смеси с такава гадост. Приготям я с телешка кайма в обилно количество и хубава заливка.
АнонименКоя е любимата ви закуска?
Перфектната и здравословна закуска е с плод и то от един вид. В най- лошия случай гледам да изпия един фреш от портокал. След 12:00 мога да ям и друго.
АнонименКакво мислите за портокаловите и лимоновите корички на dr.Oetker?
Аз лично ползвам пресни кори от лимон или портокал,а отделно си замразявам във фризера. Когато имам нужда и нямам пресни на разположение си вадя от там.
АнонименТънкости в приготвянето на Роял Айсинг
правя винаги тази глазура за украсяване на меденките за Коледа. Стават винаги много ефектни, особено когато се оцвети с различни цветове.