Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Росица Николова в Gotvach.bg
Росица Николова

Новак
Моята стенаРецепти6СтатииСъветиКоментари2Форумни теми1Постове във форума1За менИзпрати съобщениеточки79
Росица Николоваполучи точки за многократно използвана рецепта: Домашно тесто за тутманикпреди 3 години
Домашно тесто за тутманик20.01.2022Тесто
Нина Ивановадобави заглавна снимка към рецептата: Тракийски гювечпреди 7 години
Росица Николовасготви: Пилешка запеканкапреди 8 години
Пилешка запеканка02.03.2017Запеканки
Росица Николовадобави рецептата: Тесто за пици, мекици, тутманик, кифлички, питкипреди 8 години
Тесто за пици, мекици, тутманик, кифлички, питки22.01.2017Тесто
Росица Николовадобави рецепта със снимка: Дробчета със зеленчуципреди 8 години
Дробчета със зеленчуци22.01.2017Пилешки дробчета
Росица Николовасготви: Диетични пиперки на фурнапреди 8 години
Диетични пиперки на фурна19.01.2017Пълнени чушки
Росица Николовасготви: Картофена супа с фидепреди 8 години
Картофена супа с фиде20.03.2016Картофена супа
Росица Николовадобави форумната тема: Как да направим ориза по-вкусенпреди 8 години Ако желаете оризът ви да е по-вкусен предварително го измийте със студена вода. Оставете за няколко минутки да изсъхне и задушете с масло, докато добие прозрачен вид.
Разбъркайте и добавете 1 малка главичка нарязан на ситно лук, добавете към ориза топла вода или бульон, оризът трябва да е в съотношение 1:3 с водата/бульона.
Варете 10-12 минутки. Оризът можете да прибавите като гарнитура към пържоли или кюфтета яхния.Росица Николовадобави КРАТКА рецепта СЪС снимка: Пържени яйца със сирене и печени чушкипреди 8 години
Пържени яйца със сирене и печени чушки12.01.2017Бъркани яйца
Росица Николовапопълни разширения си профилпреди 8 години
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest