Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Анонимен в Gotvach.bg
Анонимен
Новак
Моята стенаРецептиСнимкиСтатииСъветиКоментари2Форумни темиПостове във форумаЗа менИзпрати съобщениеточки4
- Анонименгласува за: Постни зелеви сармипреди 5 годиниПостни зелеви сарми27.11.2015Сарми
- Анонименгласува за: Запечени постни сарми от лопушпреди 5 годиниЗапечени постни сарми от лопуш23.04.2022Сарми
- Анонименгласува за: Запечени пресни картофи със сметана и див чесънпреди 5 годиниЗапечени пресни картофи със сметана и див чесън19.04.2022Печени Картофи
- Анонименгласува за: Парфе с ягоди в чашкипреди 5 годиниПарфе с ягоди в чашки11.05.2019Парфе
- Анонимендобави коментар към: Парфе с ягоди в чашкипреди 5 годиниПарфе с ягоди в чашки11.05.2019ПарфеДали би се получило също добре с агарагар, вместо желатин? Много обичам парфе и все се каня да направя подобно, но по ред причини не желае да използвам желатин.
- Анонимендобави снимка към: Кексчета с домашно сладкопреди 5 години
- Анонименгласува за: Кексчета с домашно сладкопреди 5 годиниКексчета с домашно сладко29.03.2019Мъфини
- Анонименсготви: Кексчета с домашно сладкопреди 5 годиниКексчета с домашно сладко29.03.2019Мъфини
- Анонимендобави коментар към: Кексчета с домашно сладкопреди 5 годиниКексчета с домашно сладко29.03.2019МъфиниВъзхитителни! Направих ги изцяло от пълнозърнесто брашно, кафява захар, смес от домашни сладка (дюли, вишни и мъничко смокини). Много съм диволна. Следващия път ще напълня чашките по-малко и просто ще ги опека на два пъти. Сега станаха 14 преливащи кексчета. Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest