Потребител#326781
Новак
Моята стенаРецепти15Снимки14СтатииСъветиКоментари8Форумни теми4Постове във форума2За менИзпрати съобщениеточки339
- Потребител#326781добави форумната тема: Как се консервира баклапреди 7 месецаОчаквам и коментари и дискусии
Консервират се младите шушулки и бобчетата. Дори и млади листа от баклата могат гда се сложат.
Измиват се и се подреждат в бурканчета сьс сол вътре. Могат преди това да се бланшират.
Стерилизират се около 80 минути и са готови.
Някои ги замразяват вьв фризера. - Потребител#326781добави коментар към: Пролетна яхния от бакла и зелен лукпреди 7 месецаПролетна яхния от бакла и зелен лук13.05.2012ЯхнииСмесих зърна с меки шушулки, дори и млади листенца и манголд и стана супер
- Потребител#326781сготви: Пролетна яхния от бакла и зелен лукпреди 7 месецаПролетна яхния от бакла и зелен лук13.05.2012Яхнии
- Потребител#326781сготви: Козунак по стара рецептапреди 7 месецаКозунак по стара рецепта15.04.2017Козунак
- Потребител#326781сготви: Кюфтенца с ориз и спанакпреди 8 месецаКюфтенца с ориз и спанак14.08.2022Кюфтета
- Потребител#326781сготви: Аспержи в пилешка пържолапреди 8 месецаАспержи в пилешка пържола17.05.2022Пържоли
- Потребител#326781сготви: Талиатели с Буратапреди 10 месецаТалиатели с Бурата30.01.2024Талиатели
- Потребител#326781сготви: Лимонов сладкиш с тиква и гриспреди 10 месецаЛимонов сладкиш с тиква и грис16.05.2021Сиропирани сладкиши
- Потребител#326781сготви: Печена тиква с джинджифил и медпреди 11 месецаПечена тиква с джинджифил и мед06.01.2024Печена тиква
- Потребител#326781добави коментар към: Солена елха от бутертестопреди 11 месецаСолена елха от бутертесто03.01.2024Бутер тестоЖалко че я видях кьсно
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest