Моите форумни теми

Потребител#326781Как се приготвят гьби
Днес намерих огромни печурки. Бланшират ги и ги отстраних от котлона, изменение х отново и нарязах на дребно. Набрах пресен лук у пресен чесън и ги нарязах на ситно., Задушени х ги леко в тенджера и пуснах солените гьби. Добавих чубрица и риган и малко кубчета домати. Стана великолепно. Водата от гьбите ще я изстудя и ще полея баклата., Дайте и други идеи
Потребител#326781Как се консервира бакла
Очаквам и коментари и дискусии Консервират се младите шушулки и бобчетата. Дори и млади листа от баклата могат гда се сложат. Измиват се и се подреждат в бурканчета сьс сол вътре. Могат преди това да се бланшират. Стерилизират се около 80 минути и са готови. Някои ги замразяват вьв фризера.
Потребител#326781Как се прави песто от босилек, което трае дълго
Дайте идея за песто, което трае дълго
Потребител#326781Дайте ми идеи и диети за топене на мазнини
Дайте ми, моля, подходящи идеи и диети за топене на мазнини