Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гулаш с пастаОтстранете от котлона различния гулаш, добавете отцедените макарони и разбъркайте, след което сервирайте гулаш с паста.
Приятно!...
30 Януари
Гулаш с октоподДобавете останалите подправки и другата половина от червеното вино и варете още 10 минути апетитния гулаш.
Сервирайте яхния с октопод с варени картофи или макарони....
21 Юли
Гулаш в бираНарежете лука на полумесеци. Налейте малко олио на дъното на тенджера с незалепващо покритие, добавете лука и кимиона и разбъркайте, пържите докато леко покафенеят.
Добавете нарязаното на малки парчета месо и разбъркайте...
14 Юни
Гулаш в гърнеЗагрейте маста и запържете ситно нарязания лук. Когато омекне добавете и телешкото месо, нарязано на кубчета със страна 2 см. Овкусете със сол, черен пипер и се запържва, докато месото "се запечата" от всички страни.
Добавят...
01 Окт.
Американски гулаш с фусилиОтгоре настържете кашкавала и сервирайте гулаша.
Американският гулаш с фусили е много вкусен....
04 Юни
Австрийски гулаш в мултикукърДнес ви представям изключително вкусна, здравословна и икономична рецепа за Австрийски гулаш, приготвен само за 30 минути, от който ще останете възхитени.
Нека пристъпим към приготвянето....
04 Февр.
Постен гулаш с гъбиСервирайте гулаша, като гарнирате с варени картофи и поръсите с ситно нарязан магданоз.
Постният гулаш с гъби е готов....
18 Май
Свински Гулаш с ГъбиКъм края на готвенето сипете от сметаната на различни места в тавата, като съвсем леко разбъркате и върнете гулаша във фурната.
Сервирайте с талиатели или гарнитура по желание.
Свинският Гулаш с Гъби е готов....
26 Април
Вкусен гулаш с макарониГулашът се готви, докато се свари пастата.
Накрая върху готовото ястие може да се поръси с пресен босилек или настърган пармезан.
Вкусният гулаш с макарони е готов....
11 Дек.
Гулаш с пилешко месоСлед като гулашът заври, оставете го да къкри за около 15 минути, като периодично разбърквате.
Сервирайте ястието с печени картофки в масло поръсени с риган.
Гулашът с пилешко месо е готов....
01 Август
Гулаш с мачкани картофиОставете гулаша да се готви под капак на тих огън за около час.
Сервирайте телешкия гулаш върху намачканите картофи....
11 Дек.
Диетичен гулаш с бобЗабележка: В традиционния унгарски гулаш месото и зеленчуците се запържват. В случаят рецептата е приготвено по здравословен и диетичен начин....
15 Юни
Баварски гулаш с кнедлиПо желание може леко да запържите кнедлите в загрято олио или да сервирате направо в горещия гулаш. ...
02 Окт.
Телешки гулаш с картофиНарежете месото на кубчета, овкусете го със сол и черен пипер и го запечатайте на тиган в силно загрято олио.
Когато страните придобият приятен златист загар, прехвърлете месото в друг съд, а в мазнината от пърженето...
22 Февр.
Свински гулаш с картофиПочистените и нарязани картофи добавете 30-40 минути преди гулашът да е готов....
19 Март
Гъбен гулаш с къриНакълцваме на дребно лука и чесъна. Чушките и пресния лук нарязваме на колелца.
Бланшираме фасула за 3 минути във вряла вода. Задушаваме гъбите в маслото. Прибавяме чесъна и лука и пържим около 5 минути.
Разбъркваме...
05 Април
Телешки гулаш с оризПоднасяме готовия телешки гулаш с ориз върху основа от ориз.
Да Ви е сладко!...
28 Март
Гулаш по немскиГулашът готвим до готовност.
В купичка си разбиваме 1-2 с.л. брашно и сгъстяваме ястието. Поднасяме нашия телешки гулаш по немски с чаша червено вино и гарнитура по желание....
10 Дек.
Гулаш по чешкиВ тенджерка се слага малко мазнина и щом се сгорещи, в нея се задушава скълцаният лук.
Когато той побелее, към него се прибавя и нарязаното на парчета филе.
Месото се поръсва с подправките и се разбърква. Пържи се...
16 Окт.
1
Гулаш по ирландскиВарим още 7-8 минути, сваляме ястието от огъня и вадим дафиновия лист от гулаша.
За приготвянето на картофените хлебчета трябва първо да сварим картофите в подсолена вода....
29 Окт.
Гулаш по хърватскиКогато ястието е готово, бавно прибавяме сметановия сос към гулаша, докато се сгъсти....
29 Януари
Гулаш по АвстрийскиТрадиционният гулаш се приготвя на огън в специален елипсовиден съд, като ястието изисква по-продължително варене на слаба температура....
28 Април