сряда, 22 октомври
Храните, които не трябва да се съхраняват в хладилник
Кое за какво е полезно

Храните, които не трябва да се съхраняват в хладилник

0

Хладилникът не е най-сигурното място, където трябва да съхраняваме всичките си продукти, защото за някои храни студените температури въобще не са подходящи.

1

Банани

Преглед на публикациите и темите за Банани. Намерете всичко, което търсите. Приятно гледане на най-актуалните теми, класации и съвети касаещи Банани.
 • Банани - Диетата с банани ни предпазва от инсултДиета при проблеми

  Диетата с банани ни предпазва от инсулт

  11.09.20140

  Хранителен режим, който е богат на банани, както и на други продукти, съдържащи калий, могат да помогнат за намаляване риска от инсулт, показват резултати от скорошно проучване.

 • Банани - Бананите и кашкавалът приспиватКое за какво е полезно

  Бананите и кашкавалът приспиват

  30.07.20140

  Млякото и млечните продукти карат организма да заспи, защото съдържат триптофан. Бананите, домашно отгледаните кокошки и медът също действат приспивно.

 • Банани - Свръхбанани ще борят глада в АфрикаЛюбопитно

  Свръхбанани ще борят глада в Африка

  24.07.20140

  Според специалистите нов вид ГМО банани може да подобри живота на милиона хора, населяващи Африка. Те обещават, че свръхбананите много скоро ще бъдат тествани за консумация в САЩ, като проверката на плодовете щяла да продължи месец и половина.

 • Банани - Заловиха банани с кокаин в ПортугалияКулинарни Новини

  Заловиха банани с кокаин в Португалия

  05.07.20140

  Пратка от колумбийски банани беше конфискувана от органите на реда в Португалия, защото в плодовете беше намерен кокаин. Банани с кокаин са били намерени и в местните супермаркети.

 • Банани - Стафиди 3 пъти в седмицата свалят кръвнотоХранене при проблеми

  Стафиди 3 пъти в седмицата свалят кръвното

  15.05.20140

  Яденето на стафиди се насърчава от лекарите, тъй като в стафидите се съдържат фибри, антиоксиданти, освен това имат и нисък гликемичен индекс. Стафидите помагат за регулиране на кръвното налягане

 • Банани - Десет факта за бананите, които не знаетеЛюбопитно

  Десет факта за бананите, които не знаете

  22.03.201412

  Научете 10 факта за бананите, които не знаете. Бананите съдържат повече Витамин B6 отколкото другите плодове. Бананите съдържат калий и помагат срещу високото кръвно налягане.

 • Банани - Банани за здрав стомахКое за какво е полезно

  Банани за здрав стомах

  11.03.20140

  Известно е, че бананите имат плътна структура и определено засищат. Изяждането на един банан дневно може да зареди организма с необходимата за деня енергия.

 • Банани - БананиПлодове

  Банани

  01.03.20141

  Доказано е, че бананите помагат при депресии, анемия, високо кръвно налягане, запек, махмурлук, язви, стрес, риск от инсулт. Състав на бананите. Кулинарно приложение на банани.

 • Банани - Растенията, които изчезват заради глобалното затоплянеКое за какво е полезно

  Растенията, които изчезват заради глобалното затопляне

  06.01.20140

  Експертите имат опасения около съдбата, която очаква любимите и вкусни банани. В последните години се наблюдават редица нападения от вредители и гъбични заболявания върху плода. Застрашено от изчезване е и какаото

Какво другите търсят

Полезна информация и заръки относно Банани. Готвач.бг се старае да въвежда редовно развлекателни материали. Имаш предложение или критика към сайта? Пиши ни, ще се радваме да подобрим и разнообразим актуалната рубрика. Готвач.бг - най-подробният сайт за кулинарни рецепти, правилно хранене. Банани, съвети и класации. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.