сряда, 23 април
Сливи
Плодове

Сливи

0

Сливите стимулират движенито на червата. Използват се за разхлабване. Вижте за какво са полезни сливите и какво съдържат. Информация за сините сливи и сушените сливи.

1

Сини сливи

Сини сливи - Обзор на публикациите за Сини сливи. Научете това, което искате да знаете относно Сини сливи. Прегледай най-четените статии, класации и заръки по темата Сини сливи.
 • Сини сливи - Диета със сини сливиДиети

  Диета със сини сливи

  03.09.20131

  Диетата със сини сливи се счита за една от най-ефикасните. Тя се спазва само 3 дни, през които можете да отслабнете с до 2 кг. Диетата помага и за избистряне на тена, както и изчистване и освежаване на организма.

 • Сини сливи - Диетични и засищащи храниХранене при проблеми

  Диетични и засищащи храни

  18.09.20120

  Ако се опитвате да отслабнете или да поддържате здравословно тегло, намирането на подходящия вид здравословни храни е много важно. Храните с ниско-енергийна плътност засищат за дълго.

 • Сини сливи - Ползи и свойства на сините сливиКое за какво е полезно

  Ползи и свойства на сините сливи

  06.09.20120

  Сините сливи се препоръчват при хипертония и при проблеми с бъбреците. В сливите се съдържат калиеви съединения, които имат диуретично действие и спомагат за изхвърлянето на излишната вода и соли.

 • Сини сливи - Сушените плодове са по-полезни от преснитеКулинарни Съвети

  Сушените плодове са по-полезни от пресните

  16.08.20110

  Специалисти по хранене съветват да разнообразим менюто си със сушени плодове, като наблегнем на кайсиите, ябълките, фурмите, смокините, стафидите, сините сливи. . .

 • Сини сливи - Сушените сини сливи са полезни колкото преснитеКулинарни Съвети

  Сушените сини сливи са полезни колкото пресните

  17.11.20101

  Сушените сини сливи запазват на 100 полезните си витамини и минерали. Те намират и широко приложение в кулинарията и медицината. Сушените сливи борят склерозата, изкарвайки холестерола.

 • Сини сливи - Сушените сливи подмладяват и зареждат с енергияКое за какво е полезно

  Сушените сливи подмладяват и зареждат с енергия

  20.05.20100

  Сушените сини сливи са много полезни за работата на стомаха, а освен това действат подмладяващо на организма заради съдържащите се в тях антиоксиданти. Помагат за храносмилането и при запек.

Какво другите търсят

Теми и съвети на тема Сини сливи. Екипът на Готвач.бг се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове на тема Сини сливи. Имаш предложение или критика към Готвач.бг? Обърни се към нас, ще се постараем да подобрим и разнообразим тази рубрика Сини сливи. Готвач.бг - твоят сайт за подбрани рецепти, правилно хранене и Сини сливи. Сини сливи, мнения и оценки. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.