петък, 25 април
Подобрете храносмилането със зелена салата
Хранене при проблеми

Подобрете храносмилането със зелена салата

0

Зелените салати и зеленчуци са идеални за прочистване на организма от токсини. Зелената салата от маруля помага за подобряване на дейността на стомашно-чревния тракт и активизирането на черния дроб.

1

Черен дроб

Черен дроб - Списък на публикациите за Черен дроб. Научете всичко, което ви трябва относно Черен дроб. Приятно гледане на най-новите теми, класации и препоръки касаещи Черен дроб.
 • Черен дроб - Кимионът ни лекува от древносттаКое за какво е полезно

  Кимионът ни лекува от древността

  27.02.20140

  Кимионът е много полезен за бъбреците, черния дроб, помага за подобряване на храносмилането и при бронхиална астма. Срещу повръщане и гадене се пие чай от семена на кимион.

 • Черен дроб - Стриди и кървавица за ясна мисълКое за какво е полезно

  Стриди и кървавица за ясна мисъл

  07.03.20130

  Стридите, калмарите, черният дроб, бобовите и зърнените растения, както и пълнозърнестите макарони активизират работата на мозъка. Същото прави и витамин С, затова пийте сутрин сок от портокал.

 • Черен дроб - Пърженото уврежда колкото хепатитКое за какво е полезно

  Пърженото уврежда колкото хепатит

  19.02.20130

  Доскоро най-голямата грижа на любителите на бързите закуски и мазните хамбургери бяха стотиците калории, които любимите им храни доставяха на организма. Лошата новина е, че не само талията ви ще пострада при редовна консумация на този вид храни.

 • Черен дроб - Диета при чернодробна стеатозаДиета при проблеми

  Диета при чернодробна стеатоза

  14.01.20133

  Чернодробната стеатоза се нарича още затлъстял черен дроб или омазняване на черния дроб. Това не е самостоятелно заболяване или, казано с немедицинска терминология, това не е болест.

 • Черен дроб - Торта от черен дробКакво да сготвя

  Торта от черен дроб

  01.09.20121

  Тортата от черен дроб се приготвя много бързо и е изключително хранителна и вкусна. Тя се прави от палачинки, които се правят от черен дроб по ибор и още няколко съставки, допълващи вкуса на дроба.

 • Черен дроб - Черният ни дроб не понася газираноКое за какво е полезно

  Черният ни дроб не понася газирано

  18.08.20120

  Черният дроб, който е основна пречистваща система в организма ни, не понася газирани напитки, алкохол, пържено, люто и замразено. Енергийните напитки също тормозят черния дроб.

 • Черен дроб - Със зехтин стомахът ви работи като швейцарски часовникКое за какво е полезно

  Със зехтин стомахът ви работи като швейцарски часовник

  14.08.201213

  Зехтинът, смесен с лимонов сок, прочиства черния дроб и жлъчните пътища. Смесен с магданоз и кисело мляко помага на стомаха да работи като часовник.

 • Черен дроб - Храни вредни за черния дробХранене при проблеми

  Храни вредни за черния дроб

  06.03.201210

  Черният дроб е важен орган в човешкото тяло, който изпълнява редица функции . Ограничете храните, които му вредят като например пържената и мазна храна.

 • Черен дроб - Гигантски паразит в рибни консерви у насКулинарни Новини

  Гигантски паразит в рибни консерви у нас

  03.03.20121

  В консерви с черен дроб от риба треска е открит гигантски паразит с размери 1. 5 – 2. 5 см. 658 броя консерви с произход Полша са изтеглени от пазара

Какво другите търсят

Полезна информация и заръки касаещи Черен дроб. Екипът на Готвач.бг се старае да публикува често развлекателни статии на тема Черен дроб. Имаш предложение или критика към портала? Свържи се с нас, ще бъдем доволни да подобрим и разнообразим нашата рубрика Черен дроб. Готвач.бг - най-подробният сайт за готварски рецепти, правилно хранене и Черен дроб. Черен дроб, препоръки и идеи. За контакт с екипът на Готвач.бг пиши тук. Готвач.бг - тук готвачът си ти.