Елена Стефанова Йорданова
Елена Стефанова Йорданова
Иноватор

Моите коментари

Много въпроси получих,защо не са сварени предварително!Искам да уточня,че веднъж пробвах с предварително сварени и по -гумени сърца не бях опитвала!Да,това е мускул,но много малък!Според мен тази процедура е съвсем излишна!Варенето и дългото готвене ги прави дървени!
Сори,но единия изчезна преди снимката:)))Мерси за рецептата:)
Тези брускети са ми любими,но за първи път слагам балсамов оцет!Комбинацията е чудесна:)Мерси:)
Коричката наистина е станала страхотна:)Поздравления:)
Моля да бъдат добавени в продуктите,300г.сурови моркови!
Морковите са сурови!Очевадно е че съм ги пропуснала,за което се извинявам!Няма нужда от хапещи коментари!
Благодаря,Теди:)Клипчето го видях в нета и реших да ги пробвам!Доста интересна идейка за гости!
Объркала съм времето за печене на сладкиша!Моля да бъде поправено на 30 минути!Благодаря!
Нещо не я разбрах тази рецепта!С коя салата да разредим салатата?!
Направих го:)Резултата е страхотен лек десерт:)Не мога да добавя снимка,защото моят е само с праскови!Благодаря:)
Само като прочетох заглавието и знаех,че си ти:)Страхотна рецепта!Удоволствие за сетивата:)Разкош:)
В плънката съм добавила няколко маслини и магданоз!
Като гледам твоите красоти ме е срам да покажа моите криви питки:)))Възхищавам се на умението ти:)
Страхотен:)Само дето на мен ми дойде малка формата за три ябълки и едната я сложих в сместа!