Моите коментари

Много се радвам, че ви е харесала! Много важна е свинската мас. Мисля,че тя я прави толкова вкусна!
Аз също съм от Свищов и когато видях рецептата също доста се зачудих. Сега ми стана ясно:)
Страхотна идея!:) ...и така добре поднесени...,браво!
Обожавам я ! Аз също си я правя редовно в къщи:)))
Благодаря, Дани! На нас също:)))
Пропуснала съм брашното,което е 270-290гр.
Благодаря! Освен,че е страхотно е и много бързо. Не изисква много усилия:)))
Моя сега втасва...ще го пека по нощите,пхахапхаха
Обещавам,следващият път да пробвам! :)))
По-красива и от Испанската,даже! :))))
Точно,както и си я представях! Толкова много аромати на едно място! :))) Браво,Дани! :))))
Имаш право! :) В бара слагахме лъжичка,по която кафето течеше в чашката :)))
Загрейте фурната на 250',а след като сложите кекса,намалете на 180'. Печете до суха клечка.
Също така,може да се поръси с малко канела на прах:)