Мирелла Сомова
Мирелла Сомова
Новак

Моите коментари

Мирелла Сомова коментира:
Рецептата е много успешна - вкусно ястие, което се приготвя за минути! Малко повече масло и олио сложих, но ще знам за следващия път
Мирелла Сомова коментира:
Искам да поздравя авторката на СТРАХОТНАТА рецепта - много лесно се приготви, вкусно е и всичко стана както е описано. Иначе малко експериментирах, като сложих 1 глава лук и 1 морков и ползвах готово овкусени ребърца. Сготвих го днес, за вечеря, и толкова много се хареса на всички, че нямаше време да направя снимки, защото една тава не ни стигна :)
Мирелла Сомова коментира:
Направих палачинките по рецептата, но лично на мен не ми допаднаха - малко блудкав им е вкуса. Иначе на домашните ми много им харесаха и вероятно ще правя занапред. Може би трябва да им дам втори шанс! Благодаря на авторката, че споделя идеите си! :)
Мирелла Сомова коментира:
Вечерята се получи много добре - експериментирах малко, като сложих чушките цели и ги разпределих в тавата, но не става така обемно, както е на авторската снимка. Добавих и няколко вида сирене - краве, овче и моцарела и залях със смес от кисело мляко, сметана, чесън и магданоз. Изяде се и скоро пак ще приготвя! :)
Мирелла Сомова коментира:
Имам един буркан с печени чушки, който се чудех какво да правя... Много ми хареса тази рецепта и мисля утре да я пробвам - ще споделя какво съм забъркала! :)
Мирелла Сомова коментира:
Днес направих палачинките по тази рецепта, като добавих щипка сода в сместа - получиха се доста сполучливо! :)