Анонимен
Анонимен
Чирак

Моите коментари

Анонимен коментира:
И още един въпрос - става ли по-солен шарана така изпечен?
Анонимен коментира:
Извинете, а не трябва ли да се понамокри морската сол с малко вода!? Мерси за отговора!!!
Анонимен коментира:
Според мен - около 35 до 45 минути
Анонимен коментира:
За морков и чушка не знам да се слагат. Патладжаните се пържат с много ЗЕХТИН. После в същия зехтин се пържи лукът и настърганите домати. Без вода. Пържи се до сгъстяване.
Анонимен коментира:
Рецептата не е лоша, но доматите са малко. Водата е абсолютно излишна. По принцип оригиналната рецепта е до колкото знам редено - ред патладжани, ред домати със лук, а не се пълнят цели патладжани. Между всеки ред се ръси магданоз и чесън. Завършва се с домати, пече се до мазнина. Яде се студено.
Анонимен коментира:
Източникът много ми хареса - сигурно е пълен със съкровища! Жалко, че не преиздават старите кулинарни издания!
Анонимен коментира:
втората снимка с автор Администратор, според мен е за друга рецепта, сигурно е качена по погрешка.
Анонимен коментира:
Мазнина не трябва ли - олио/зехтин?
Анонимен коментира:
Ей...верно са забравени олиото и орехите....
Анонимен коментира:
Благодаря че ми отговорихте.Ще се доверя напълно на опита ви.
Анонимен коментира:
Ако фурната е загрята предварително на 200 градуса, ще има спукано гърне... ще се спукат гювечетата.