Gotvach.bg»Форум»Диети и Отслабване»Каква диета бихте ми препоръчали?

Каква диета бихте ми препоръчали?

  • 08.06.20 03:01#1BirgulBirgulЧиракРегистрация: 03.06.20Град: МарчевоОтговори: 1Каква диета бихте ми препоръчали?Бих се радвала, да ми кажете каква диета мибихте препоръчали, която да бъде ефективна.
    Благодаря ви, на всички отговорили предварително!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.06.20 05:15#2Polina MatevaPolina MatevaНовакРегистрация: 14.12.18Град: -Отговори: 1от: Каква диета бихте ми препоръчали?Според мен за да отслабне човек трябва да внимава какво и по колко яде, тоест да се храни балансирано.
    Сутрин пийте топла вода или вода с лимон за да изчистите шлаките и да ходите нормално до тоалетна.

    До обяд по възможност не яжте, но ако ви пригладнее филийка черен хляб с извара или нетлъста шунка или колбас.
    Засилете в менюто си зеленчуците, намалете месото и се опитайте да не ядете вечер хляб, ориз или картофи.

    Захартта заместете с мед или черен шоколад в малки количества.

    Яжте сезонни плодове и зеленчуци. Яйцата също са проблем, през ден си позволявайте по едно.
    Алкохолът също трябва да е в умерени количества.

    Порциите да са малки, колкото шепата ви, това е главно от мен. Не бива да се гладува, просто се яде по малко и по възможност да се увеличи движението. Трябва да се отслабва постепенно с месеци, а не рязко!

    Успех!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.07.20 11:55#3Станислава ВълковаСтанислава ВълковаИноваторРегистрация: 12.04.18Град: ЯмболОтговори: 94от: Каква диета бихте ми препоръчали?Трябва да се храните правилно и да сте активни. Яжте не повече от 800 ккал на ден. За 3 месеца е реалистично да хвърляте повече, всичко зависи от първоначалното тегло.
    Сутринта закусвайте с овесена , напоена с вода, можете да добавите нарязани пресни плодове и чаша зелен чай. До 12-13 часа намираме различни занимания и не мислим за храна. Вечеряме каквото пожелаете, но без да прекаляваме и не по-късно от 18-19 часа, зеленчуци, сухо месо или варено яйце, компот от сушени плодове. През нощта не ровете из хладилника. Това изобщо не е диета, но успехът е гарантиран.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.07.20 02:06#4IvelinaIvelinaМастър ШефРегистрация: 18.08.19Град: ПриселциОтговори: 1от: Каква диета бихте ми препоръчали?Всеки от нас е с различни предпочитания към храната и избира според организма си , като консумира, това което му харесва, но в по малки количества .Спирате алкохол , бира, вино всичко , после ,тестени сладки и баници! Бяла захар заменяте с кленов и черен шоколад и др. подсладители . Намалете мазнините, дори и да са зехтин ,никакви кето и нисковъглехидратно хранене (те са за определена специфики от заболявания или под строг контрол на нетни изчисления на продукти и има опасност да си навлечете здравословни проблеми ) опасни са липсват много полезни храни , на мен ми падаше косата и др. ! Ако не обичате много месо спрете го, ако обичате хапвайте само със зеленчуци салата броколи зеле тиквички без картофи и ориз в комбинация .Вечер ако огладнеете , хапнете една купа(за супа за един ) с плодове от диня пъпеш плодове с много вода .Риба хапвайте със зеленчуци не с картофи и ориз . Бананите, само с кисело мляко по един на ден и намалявате количеството от други въглехидрати, като филийка хляб . Забравяте за традиционата кухня, тя е за тези ,които работят на полето и изразходват много енергия . Има в ютуб 20 минутни или 30 ( 30 Minute Workout | At Home Workouts вървене с леки и приятни движеня и когато ги направите са аналог на 3 мили вървене отслабвате и се наградете с бонбон . Поздрав !ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest