Подправки, подходящи за скара
Кулинарни Съвети

Подправки, подходящи за скара

0

Едно от най-приятните забавления през лятото, е седенето с компания в близост до домашното барбекю. Готвенето на скара може да се погледне и като древна традиция. Все пак човек готви на открито от началото на времето.

1

Кулинарни Статии

Кулинарни и любопитни статии, здравни съвети, полза от продуктите, съчетание на подправките, хранителни режими, здравословно хранене и много други... Всички кулинарни статии от Готвач.бг на едно място.
Кулинарни Статии - Най-популярните видове боб по света и техните ползиКое за какво е полезно

Най-популярните видове боб по света и техните ползи

23.07.20170

Фасулът е много вкусна, евтина и лесна за отглеждане храна, която е била основата на диетите на хората по целия свят в продължение на векове. Бобът има ниско съдържание на мазнини и е пълен с хранителни вещества, белтъчини, фибри и антиоксиданти.

Кулинарни Статии - Традицията на празника на Богородица Панагия-въздигане на хляба е жива в КюстендилПразнична Трапеза

Традицията на празника на Богородица Панагия-въздигане на хляба е жива в Кюстендил

23.07.20171

Празникът Панагия - въздигане на хляба вече поредни години се почита в Кюстендил на Голяма Богородица. От предишната вечер в двора на средновековната черква Св. Николай Чудотворец в Слокощица ритуално били замесени Богородични пити

Кулинарни Статии - Мръсните тайни на заведенията за бързо храненеЛюбопитно

Мръсните тайни на заведенията за бързо хранене

22.07.20170

Бързата храна – съвременният човек не само знае какво е това, но и го обича. Ежедневието ни цени скоростта, а заведенията, които предлагат подобни храни, знаят как да ни го осигурят.

Кулинарни Статии - На плажа се яде здравословно! Ето такаКакво да сготвя

На плажа се яде здравословно! Ето така

22.07.20170

Лятото най-после е тук и вие сте напълно готови за него. За да не съсипете месеци на тренировки в залата, трябва да знаете как да се храните здравословно на плажа.

Кулинарни Статии - Кои брашна не съдържат глутенКое за какво е полезно

Кои брашна не съдържат глутен

22.07.20170

Според последни изследвания опасността идваща от глутена, е все по-спорна и манията срещу него не бива да се подхранва допълнително. Все пак има хора, които действително имат непоносимост към този вид протеин, съдържащ се в ечемика, ръжта и овеса, и той м

Кулинарни Статии - Страничните ефекти на джинджифила, за които трябва да знаетеКое за какво е полезно

Страничните ефекти на джинджифила, за които трябва да знаете

22.07.20170

Според проучване най-честата алергична реакция към джинджифил е кожен обрив. Други алергии към джинджифил включват сърбящи очи, зачервяване и възпаление на кожата. Джинджифилът е много полезен, стига да го приемате в правилните дози и в подходящия момент

Кулинарни Статии - Замразено свинско вали във ФлоридаЛюбопитно

Замразено свинско вали във Флорида

22.07.20170

Замразено свинско падна от небето върху къща в американския щат Флорида. Собственикът на къщата, върху която се приземила пратката, чул оглушителен грохот.

Кулинарни Статии - Разкош и лукс: Любопитни факти за хайвераЛюбопитно

Разкош и лукс: Любопитни факти за хайвера

21.07.20170

Солен, зърнест и ароматен хайвер според експерти се добива от есетра, обитаваща Каспийско море. Той се топи в устата като масло и е с продължителен аромат на окенска вода.

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни