Осмели се да опиташ! 7 нестандартни идеи за таратор
Какво да сготвя

Осмели се да опиташ! 7 нестандартни идеи за таратор

Някои домакини приготвят основно класически таратор, но други смело експериментират със студената супа. В резултат на това са се родили някои нестандартни, но много вкусни и полезни вариации на таратора.

1

Кулинарни Статии

Кулинарни и любопитни статии, здравни съвети, полза от продуктите, съчетание на подправките, хранителни режими, здравословно хранене и много други... Всички кулинарни статии от Готвач.бг на едно място.
Кулинарни Статии - Лимонов чийзкейк мус - най-свежия десерт за специален поводКакво да сготвя

Лимонов чийзкейк мус - най-свежия десерт за специален повод

23.06.2018

Лимоновият чийзкейк мус е лек, пухкав и е достатъчно богат, за да бъде поднесен като изискан десерт. Той е свободен от всичкото тежко масло и брашно от зимните десерти, а вместо това излъчва ярки цитрусови аромати и топяща се кремообразна текстура

Кулинарни Статии - Порция цаца по морето това лято излиза златнаКулинарни Новини

Порция цаца по морето това лято излиза златна

22.06.2018

Още в началото на летния сезон пържената цаца по морето е най-поръчваното мезе. Проверка на вестник Монитор показа, че любимото на българи и чужденци лятно мезе ще е на по-високи цени.

Кулинарни Статии - Мощно лечебно средство за подобряване на паметта, зрението, слуха! А и ще отслабнешКое за какво е полезно

Мощно лечебно средство за подобряване на паметта, зрението, слуха! А и ще отслабнеш

22.06.2018

Колкото повече напредват годините ни, толкова повече осъзнаваме, че тялото няма същите свойства както през предишните ни години. Започваме да губим еластичност на кожата и бързо възстановяване – двата ключа на младостта. Виж решението!

Кулинарни Статии - Лечебна диета с елда и кефир за рестарт на тялотоДиети

Лечебна диета с елда и кефир за рестарт на тялото

22.06.2018

Тази супердиета с елда и кефир възстановява баланса на микроелементите в тялото, помага при стрес, безсъние, умора. Препоръчва се при анемия, проблеми с кожата, ставите, черния дроб и жлъчния мехур. Прочиства червата и дава рестарт на тялото

Кулинарни Статии - Как да готвим чисто в кухнята?Кулинарни Съвети

Как да готвим чисто в кухнята?

21.06.2018

Вие готвите вкусно, имате страхотна кухня и всички новости за нея, облекчаващи труда ви. Захванете ли се за работа обича - всичко покрай вас се превръща в хаос: мръсни вилици по пода, пълна мивка с чинии, петна по плота и пода и т. н.

Кулинарни Статии - 9 + 6: Храни, които ще излекуват алергията ти или ще я влошатХранене при проблеми

9 + 6: Храни, които ще излекуват алергията ти или ще я влошат

21.06.2018

Въпреки че храните могат да бъдат чудесни естествени алергични лекарства, някои от тях могат да предизвикат симптоми на алергия. Състоянието се нарича синдром на устната алергия. Виж какво да ядеш и да не ядеш, когато имаш алергия

Кулинарни Статии - Заради птичи грип: Изтеглят яйца от родния пазарКулинарни Новини

Заради птичи грип: Изтеглят яйца от родния пазар

21.06.2018

Партиди от яйца с номерата 2BG08001, 3BG08001 ще бъдат изтеглени от родния пазар, защото са заразени с птичи грип. Количеството е близо 1 милион, като яйцата идват от ферма в добричкото село Дончево.

Кулинарни Статии - Опитахте ли вече лунно мляко – последната тенденция в ИнстаграмЛюбопитно

Опитахте ли вече лунно мляко – последната тенденция в Инстаграм

20.06.2018

Познатото на всички ни топло мляко с канела е претърпяло някои подобрения през последните месеци. Вече се нарича лунно мляко и за много кратко се превърна в една от най-популярните тенденции в Инстаграм.

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни