12 причини, поради които трябва да ядеш повече риба
Кое за какво е полезно

12 причини, поради които трябва да ядеш повече риба

Рибата не само че няма да повлияе на талията ви, но също така ще подпомогне подобряването на основни функции във тялото ви - включително ще подобри функцията на черния дроб, на мозъка, а дори и на качеството и продължителността на съня

1

Кулинарни Статии

Кулинарни и любопитни статии, здравни съвети, полза от продуктите, съчетание на подправките, хранителни режими, здравословно хранене и много други... Всички кулинарни статии от Готвач.бг на едно място.
Кулинарни Статии - Ползи и вреди от целинатаКое за какво е полезно

Ползи и вреди от целината

19.02.2018

Ако целината съставлява по-голямата част от хранителния режим, вероятно не се получава достатъчно количество от всички хранителни вещества, от които се нуждае тялото. Честата консумация води и до стомашно-чревни проблеми

Кулинарни Статии - Откажете се от плодовите сокове на празен стомах! Вижте защоКое за какво е полезно

Откажете се от плодовите сокове на празен стомах! Вижте защо

19.02.2018

Макар че плодовете са сред най-полезните продукти, които може да консумираме, учени от Института по интегративна геномика Люис Сиглер предупреждават, че в някои случай могат да са и изключително вредни.

Кулинарни Статии - Това е най-мощният естествен антибиотик, който пречиства тялото ви!Двор и Градина

Това е най-мощният естествен антибиотик, който пречиства тялото ви!

18.02.2018

Този тоник за пречистване на тялото е мощен природен антибиотик, който убива инфекциите в тялото и има силен антивирусен и противогъбичен ефект, засилва кръвообращението и лимфата в организма.

Кулинарни Статии - Халва срещу грип и анемияХранене при проблеми

Халва срещу грип и анемия

18.02.2018

Освен с изключителния си вкус халвата примамва своите любители с още едно качество – тя помага при състояния на рязко понижаване на телесното тегло, анемия, туберкулоза, хронични белодробни нарушения, изискващи висококалорично хранене.

Кулинарни Статии - Трапезата на Сирни заговезниПразнична Трапеза

Трапезата на Сирни заговезни

18.02.2018

На Сирни заговезни – неделята преди започването на строгите Великденски пости, на трапезата присъстват ястия, направени от сирене и яйца, от масло и мляко.

Кулинарни Статии - Храните, които не трябва да се ядат заедноКое за какво е полезно

Храните, които не трябва да се ядат заедно

18.02.2018

Експерти казват, че някои от комбинациите на храни, които ежедневно консумиране в съчетание, всъщност изобщо не са полезни и трябва да избягваме комбинирането им.

Кулинарни Статии - 5 сезонни продукта, които трябва да ядете този февруариКое за какво е полезно

5 сезонни продукта, които трябва да ядете този февруари

17.02.2018

Сезонните продукти са по-свежи, естествено узрели и са събрани в точното време, следователно имат много по-наситен вкус и аромат и имат по-висока хранителна стойност. Ето пет, които трябва да ядете този месец.

  • Форум

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни