Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Вита Пита

Вита Пита

Прегледай всички 21 кулинарни идеи за вита пита в Gotvach.bg.
Вита баницаВита баницаСмесвате съставките за плънката, като първо разбивате яйцата, прибавяте и останалите съставки. От съставките за брашното замесете гладко тесто....
Вита лазаняВита лазаня
Задушете гъбите, нарязани на едро, и добавете каймата, да се запържи, докато стане на трохи. Добавете сол и чер пипер. Корите се потапят във вряща...
Вита питка на ленти със сирене и чиаВита питка на ленти със сирене и чиа
Поднасяме питката с кисело мляко! Витата питка на ленти със сирене и чиа е готова....
Вита бутер-баклаваВита бутер-баклава
1
Разбийте яйцата със захарта до пухкава консистенция. Добавете брашното, разтопеното масло, натрошените орехи и бакпулвера. Разбъркайте до хомогенност...
Солена вита тортаСолена вита торта
Солената вита торта е готова....
Вита черешова баницаВита черешова баница
1
Фурна - 180 градуса. Тава, покрита с хартия за печене, около 30-32 см. Черешите се почистват от костилките. Оставят се настрана. В купа се...
Пълнозърнеста вита баницаПълнозърнеста вита баница
Пълнозърнестата вита баница е готова....
Вита торта МагнетенВита торта Магнетен
1
Белтъците се разделят от жълтъците. Разбиват се на сняг. Към тях се добавя захарта и разбиването продължава. Прибавят се жълтъците един по един...
Вита пица МаргаритаВита пица Маргарита
1
Начупете маята в 50 мл от водата. Добавете захарта и разбъркайте. Покрийте и оставете маята да се активира. В брашното направете кладенче и изсипете...
Точена вита баницаТочена вита баница
2
При образуване на златиста коричка точената вита баница е готова! Бон Апети!...
Вита точена баницаВита точена баница
Пресяваме брашното и го слагаме в тава. По средата правим кладенче и слагаме сол, оцет и олио. Топлата водичка и нея. Замесваме продължително меко...
Веган вита баницаВеган вита баница
Натрошава се тофуто и се смесва с олио и сол, ако е необходима. В купа се разбъркват млякото и газираната вода със содата. Намазнява се тавата, в...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 10
53
43
33
21
10
Дай твоята оценка: