Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашни Курабии с Мармалад

Домашни Курабии с Мармалад

Открий всички 23 подбрани съвети за домашни курабии с мармалад в Gotvach.bg.
Мармалад от БананиМармалад от БананиКогато мармаладът е готов, го сипете в топли буркани и ги обърнете надолу с капачката. Мармаладът е много вкусен и сладък....
Мармалад от касисМармалад от касис
Насипете изстиналия мармалад в малки затоплени буркани. На следващия ден завържете с целофан и прибере на хладно и тъмно....
Мармалад от мушмулиМармалад от мушмули
Избират се меки мушмули, които се сваряват на тих огън за около 10 минути. След това се прецеждат през гевгир. Омекналите плодове се заливат с...
Мармалад от аронияМармалад от арония
Водата се загрява до кипване и се добавя захарта. Котлонът се намалява на минимум и се вари захарен сироп, докато започне леко да се сгъстява....
Мармалад от тикваМармалад от тиква
Пресипете готовия тиквен мармалад в бурканчета....
Мармалад от кивиМармалад от киви
Добавете захарта и бъркайте, докато мармаладът се сгъсти. Готовият мармалад от киви разсипете в бурканчета. Оставете да изстине така....
Мармалад от морковиМармалад от моркови
Когато точката на желиране е достигната, изсипвате мармалада в предварително затоплени бурканчета и веднага затваряте....
Мармалад от гроздеМармалад от грозде
По приятен е мармаладът от бяло грозде. Червеното грозде дава червен мармалад....
Мармалад от розиМармалад от рози
Готовият мармалад от рози се расипва в бурканчета, които се затварят плътно....
Мармалад от дюлиМармалад от дюли
Мармаладът насипвате в буркани, които престояват отворени една нощ....
Мармалад от шипкиМармалад от шипки
2
Готовият мармалад се сгъстява. Още горещ се разсипва в бурканчета, затварят се и се стерилизират за около 10 минути....
Мармалад от черешиМармалад от череши
1
Черешовия мармалад се вари докато лъжицата започне да оставя трайна следа....

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
53
42
31
21
10
Дай твоята оценка: