Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кръгли Козунаци

Кръгли Козунаци

Разгледай всички 24 авторски предложения относно кръгли козунаци в Gotvach.bg.
Безглутенов козунакБезглутенов козунакОформяме нашия домашен козунак както ни харесва - на плитка, топка, козуначено руло. Печем на 170 градуса за 45 минути....
Пиян козунакПиян козунак
Маята се оставя да се активизира с малко топло мляко, супена лъжица захар и малко брашно. В тавичка слагаме пресятото брашно, яйцата, захарта,...
Обикновен козунакОбикновен козунак
7
Яйцата със захарта разбивам много добре на пяна. Маята трябва да шупне в топло мляко с малко захар и брашно. Пресявам брашното и прибавям от млечната...
Чешки козунакЧешки козунак
Пресявам брашното със солта и към тях прибавям шупналата смес с мая, която съм активирала преди това и предварително разбитите яйца и мляко. Замесвам...
Козунак пролетКозунак пролет
1
Тестото за козунак не трябва да бъде като това за хляб, т.е. не трябва да е сухо, а влажно и мекичко....
Веган козунакВеган козунак
1
Брашното се пресява в дълбок съд за месене и се прави кладенче. Млякото се затопля и в едната половина се разтваря маята с 1 с.л. захар и 2 с.л. брашно...
Украински козунакУкраински козунак
Замесва се отново и се оформя козунак. Слага се в тава, намазана с мазнина и поръсена с брашно....
Паниран козунакПаниран козунак
2
Поднесете по 2 парчета паниран козунак, полят със соса или с разбита сметана....
Класически козунакКласически козунак
3
Разбъркайте маята с част от топличкото прясно мляко, малко захар и брашно. Оставете да се активизира за 20-30 минути. Загрейте маслото или маста с...
Шуменски козунакШуменски козунак
Маята се смесва с 1 яйце, 3 супени лъжици захар, малко брашно и малко стоплено прясно мляко. Тестото трябва да е като за палачинки. Оставя се да втаса...
Неизсъхващ козунакНеизсъхващ козунак
2
Чаша и половина от брашното се залива с горещото прясно мляко. Добавят се солта, 2 с.л. масло и медът. Разбърква се и след като изстине леко, се добавя...
Експресен козунакЕкспресен козунак
Маята се смесва с малко брашно и малко затоплено мляко и се оставя да шупне. Добавя се в пресятото брашно заедно с останалото мляко, разтопеното масло...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: