Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кръгли Козунаци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кръгли Козунаци

Кръгли Козунаци

Разгледай всички 24 авторски предложения относно кръгли козунаци в Gotvach.bg.
Кръгъл Козунак на конциКръгъл Козунак на конциКръгълът Козунак на конци е готов....
Кръгъл козунак с локум и бадемиКръгъл козунак с локум и бадеми
Печете ароматен козунак с локум и бадеми в загрята фурна на 170°C до златисто....
Козуначено руло от стар козунакКозуначено руло от стар козунак
Старият козунак се нарязва на парчета с дебелина около 1.5 см....
Лесен козунакЛесен козунак
Лесният козунак е готов....
Пълнен козунакПълнен козунак
1
Пресяваме брашното в дълбок съд и го оставяме на топло. В една чаша надробяваме маята, посипваме я с лъжичка захар, заливаме с 3 с.л. прясно мляко...
Чуден козунакЧуден козунак
2
Не искам да си приписвам заслугите за него, а да изразя благодарност, защото за първи път ми се получи истински козунак на конци, без да си правя...
Козунак БриошКозунак Бриош
Разтворете маята и 1 с.л. от захарта в леко затопленото мляко, добавете 2 с.л. брашно и разбъркайте. Завийте съда със стреч фолио и оставете на...
Ирански козунакИрански козунак
В дълбок съд разбиваме маслото добре и постепенно добавяме жълтъците един по един. След това слагаме и сметаната и маята, която предварително е разтворена...
Френски козунакФренски козунак
Маята се разтваря в половината мляко и се оставя да втаса. Яйцата се разбиват със захарта, маслото, солта и останалото мляко на топло. Добавя...
Козунак ИскраКозунак Искра
9
Разбиваме с миксер яйцата, захарта и млякото (топличко) докато се стопи захарта. Накрая добавяме и олиото и солта. В брашното смесваме маята и...
Велинградски КозунакВелинградски Козунак
От приготвеното козуначено тесто се оформят козунаци с различни плетки (3 или 4-ка)....
Портокалов козунакПортокалов козунак
3
Разтворете маята във топлото прясно мляко и една чаена лъжичка захар. Покрийте и оставете на топло да втаса за 10 минути; През това време пресейте...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: