Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Курабийки без Яйца

Курабийки без Яйца

Разгледай всички 23 кулинарни идеи за курабийки без яйца в Gotvach.bg.
Кифлички без яйца и млякоКифлички без яйца и млякоГотовите още горещи кифлички без яйца и мляко отново намажете с масълце....
Добруджанки без яйцаДобруджанки без яйца
От тестото оформете топки, колкото малко яйце, подредете ги на разстояние едно от друго в тавата....
Баница без яйцаБаница без яйца
Корите за баница се навиват на руло и се нарязват на ленти с дебелина около един сантиметър. Тавата се намазва с мазнина и се разпръскват нарязаните...
Тутманик без яйцаТутманик без яйца
Всяка топвайте в разтопеното масло и разточвайте на сравнително тънка кора - не прекалено фина, за да не се скъса поради липсата на яйце....
Ореховки без яйцаОреховки без яйца
В киселото мляко поставяме содата. Оставяме така да може да се активира. След това прибавяме олиото, захарта и около 4 с.л. от смлените орехи и...
Толумбички без яйцаТолумбички без яйца
Загрейте водата с олиото. След като водата е завряла, сипете на 1 път пресетите предварително брашно + бакпулвер и бъркайте енегрично, докато се...
Фрикасе без яйцаФрикасе без яйца
3
Бульонът се сварява с водата и се оставя да изстине. В тенджера се слага олиото и брашното и се разбърква. Слага се на котлона да заври с постоянно...
Мекици без яйцаМекици без яйца
Ядковото мляко се затопля. От него се отделя около 100 мл и към него се прибавя маята, захар и сол. Разбърква се хубаво и се оставя за около 5-10...
Меденки без ЯйцаМеденки без Яйца
Меденките без Яйца са готови....
Масленки без ЯйцаМасленки без Яйца
Масленките без Яйца са готови....
Соленки без яйцаСоленки без яйца
Омесва се тесто от всички продукти. Тестото трябва да е меко и да не залепва по ръцете. Ако лепне, означава, че или млякото е рядко или сиренето не...
Палачинки (без яйца)Палачинки (без яйца)
Сипете брашното, кленовия сироп, солта и малко вода в каната на блендера. Разбийте добре, сипете вода и отново пасирайте до получаване на хомогенна...

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: