Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч с пушено месоСложете гювеч във фурната и загрейте на 100 градуса (това се прави за да се темперира гювеча да не се спука)....
Гювеч с телешко месо
В йенска тенджера се добавят морковът, лукът и свареното телешко месо, което се разкъсва на парчета....
Манастирски гювеч с месо
Ястието се запича във фурна и се поднася поръсено с дребно нарязания магданоз....
Запеканка със заешко месо
Когато заешкото месо се запече, махаме фолиото, прибавяме ориза заедно с течността и слагаме във фурната да се пече до готовност....
Запеканка с пилешко месоДобавя се вода и запеканката се слага да се пече в загрята фурна на 190 градуса до готовност (около 1 час)....
1
Картофена яхния без месо
Когато е готова картофената яхния без месо, се поръсва с нарязан на дребно пресен магданоз....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 10
53
42
32
23
10
Дай твоята оценка: