Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Плодов Сладкиш с Извара

Плодов Сладкиш с Извара

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно плодов сладкиш с извара в Gotvach.bg.
Плодов сладкиш СашаПлодов сладкиш СашаСипете тестото върху изстиналите плодове и печете в умерена фурна. Обърнете изстиналия сладкиш върху подходяща голяма чиния....
Плодов сладкиш СиенаПлодов сладкиш Сиена
Загрейте фурната на 180 градуса. Намазнете форма за печене. Нарежете ядките и ги наредете в тава, след което ги запечете за 10 минути. Намалете фурната...
Ефектен плодов сладкишЕфектен плодов сладкиш
2
Печем сладкиша в загрята фурна 180 градуса за около половин час. Поднасяме печивото поръсено с пудра захар през салфетка....
Лек плодов сладкишЛек плодов сладкиш
7
Поднасяме сладкиша поръсен с пудра захар....
Нискокалоричен плодов сладкишНискокалоричен плодов сладкиш
Чукнете яйцето и отделете белтъка от жълтъка. Смесете жълтъка с овесените трици, брашното, киселото мляко, бакпулвера и захарта. Разбъркайте и...
Плодов сладкиш ВесиПлодов сладкиш Веси
4
Готовият плодов сладкиш се поръсва с пудра захар....
Вкусен плодов сладкишВкусен плодов сладкиш
3
Измийте плодовете и при нужда ги изчистете от костилките. Нарежете ги на еднакви парчета. Разбийте яйцата със захарта и добавете при непрекъснато...
Сладкиш с извара и кайсииСладкиш с извара и кайсии
Готовия сладкиш извадете от формата и оставете да се охлади върху решетка....
Сладкиш с извара и орехиСладкиш с извара и орехи
Готовия сладкиш наръсете с какао и украсете с шприцована извара, която предварително сте разби ли с малко пудра захар....
Сладкиш с извара и черешиСладкиш с извара и череши
Източник: My Cooking Book Blog Забележка: Прекрасен лек плодов сладкиш....
Сладкиш с извара и плодовеСладкиш с извара и плодове
След това плодовият сладкиш се изважда върху решетка да се охлади. Внимавайте, защото е много чуплив....
Сладкиш с извара и ябълкиСладкиш с извара и ябълки
Готовия сладкиш с извара и ябълки оставяме да се охлади и поръсваме с пудра захар....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
51
40
31
21
10
Дай твоята оценка: