Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ризото с пиле и замразени зеленчуциРизотото обикновено се сервира с настърган пармезан.
Ризотото се поднася се със свежа салата според сезона....
Любимото ризото с пиле и зеленчуциПри сервиране поръсете обилно с кашкавал или настърган пармезан любимото ризото с пиле и зеленчуци....
1
Люто пиле, чушки и доматено ризото
Загрявате предварително фурната на 200 градуса.
Загрявате зехтина в голям стъклен/глинен съд и прибавяте лука, чесъна и чушките – разбърквайте...
Ризото Ботичели
Накрая слагаме настъргания кашкавал и маслото и разбъркваме хубаво, докато е още топло ризотото.
Преди поднасяне декорираме с магданоз....
Горско ризото
Готовото ризото поръсете с настърган пармезан.
Насипете горското ризото в чинии и поднесете поръсено с люспи пармезан....
Зеленчуково ризото
Като от време на време разбърквате внимателно ризотото, стараейки се да запазите цялостта на оризовите зрънца и същевременно да постигнете кремообразна...
Ризото Калабрезе
Когато ризотото е готово само поръсете отгоре с настърган кашкавал и върнете във фурната докато той се разтопи....
Морковено ризото
Загряваме олиото и задушаваме нарязния лук. Задушаваме го за 5 минути. Прибавяме нарязаните моркови и готвим още 5 мин.
Тогава сипваме ориза,...
Гъбено ризотоНакрая добавете запържените гъби и пармезана, разбъркайте добре и сервирайте ризотото горещо.
Гъбеното ризото е много вкусно!...
2
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: