Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гозби и Ястия по Великден

Гозби и Ястия по Великден

Прегледай всички 100 подбрани съвети за гозби и ястия по великден в Gotvach.bg.
Масленки Гъбки за ВеликденМасленки Гъбки за ВеликденМасленки Гъбки за Великден може да сервираме с украса по избор и да наредим до другите великденски сладки....
Козуначена диня за ВеликденКозуначена диня за Великден
3
В купа слагаме маята с 2 с.л захар и солта. Добавяме водата, разбъркваме и оставяме да шупне. Пресяваме брашното. В сместа с маята прибавяме яйцата...
Рисувани яйца за ВеликденРисувани яйца за Великден
Много красиви стават яйцата, по които нарисувате тънки ленти по целия овал....
Дроб сарма за ВеликденДроб сарма за Великден
Нарежете агнешкия комплект за дроб сарма. Сварете го до пълна готовност в достатъчно количество вода, като междувременно премахвате образувалата се...
Двуцветни сладки за ВеликденДвуцветни сладки за Великден
Например оформяме малки топченца (големи около 1 см) – светли и кафяви, прилепяме ги в кръгче – 3 или 4, като ги редуваме по цветове и след това ги...
Амонячни курабийки за ВеликденАмонячни курабийки за Великден
Курабийките за Великден се слагат в тава върху хартия за печене. Намазват се с разбито яйце и се поръсват със захар....
Традиционна погача за ВеликденТрадиционна погача за Великден
Поставяме погачата за Великден в предварително загрята фурна на 170 °C и печем до златисто....
Шприцовани курабии за ВеликденШприцовани курабии за Великден
Този вид шприцовани курабии за Великден съхраняваме в найлонови торбички, за да останат пръхкави....
Меки Сладки за ВеликденМеки Сладки за Великден
Меките Сладки за Великден са готови....
Козуначени панделки за ВеликденКозуначени панделки за Великден
11
Козуначените панделки за Великден са готови....
Агнешка чорба за ВеликденАгнешка чорба за Великден
1
Агнешката чорба за Великден е готова....
Козуначен венец за ВеликденКозуначен венец за Великден
Козуначения венец за Великден поръсете с пудра захар, щом бъде готов....

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: