Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесен Ябълков Сладкиш с Грис

Лесен Ябълков Сладкиш с Грис

Открий всички 35 кулинарни идеи за лесен ябълков сладкиш с грис в Gotvach.bg.
Икономичен ябълков сладкишИкономичен ябълков сладкишКогато стане готов и е вече изстинал, сладкишът се обръща в поднос. Икономичният ябълков сладкиш е готов....
Любимия ябълков сладкишЛюбимия ябълков сладкиш
4
Поръсваме парчетата ябълки отгоре с канелата и една супена лъжица захар. В купа разбиваме яйцата заедно със захарта с миксер....
Съвършеният ябълков сладкишСъвършеният ябълков сладкиш
Печете съвършения ябълков сладкиш за около 55 мин. на 180 градуса. Поднесете го изстинал....
Експресен ябълков сладкишЕкспресен ябълков сладкиш
Готовия експресен ябълков сладкиш оставяме да престои 6-7 часа, за да омекнат блатовете....
Ароматен ябълков сладкишАроматен ябълков сладкиш
Още топъл, поръсете ябълковия сладкиш с пудра захар. Когато сладкишът се охлади, нарежете и поднесете...
Домашен ябълков сладкишДомашен ябълков сладкиш
4
Готовият ябълков сладкиш поръсваме с пудра захар....
Ефектен ябълков сладкишЕфектен ябълков сладкиш
3
Топлият ябълков сладкиш се намазва внимателно с мармалада. Освобождава се от ринга, когато е напълно изстинал....
Ретро ябълков сладкишРетро ябълков сладкиш
Разпределяме настърганите ябълки върху сместа и печем сладкиша на 180 градуса до готовност (около 20-25 минути)....
Веган ябълков сладкишВеган ябълков сладкиш
Разбърква се добре и се добавят ябълките, 1 с.л. от лимоновия сок и захарта....
Хулигански ябълков сладкишХулигански ябълков сладкиш
Отгоре се слагат нарязани на едри парчета ябълки и се поръсва с канела; 4. Пече се в загрята фурна на 160-170 градуса около 50 минути; 5....
Бърз ябълков сладкишБърз ябълков сладкиш
Ябълките обелваме от корите и изчистваме от семките. Нарязваме на парченца и нареждаме върху орехите на сладкиша....
Мързелив ябълков сладкишМързелив ябълков сладкиш
Изсипете кексовата смес в тавата и подредете в нея ябълките. Поставете във фурна на 170 градуса за около 40 мин....

Рейтинг

4.6
Общо гласували: 5
53
42
30
20
10
Дай твоята оценка: