Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мариновано свинско в гювеч
Захлупете гювеча и гответе на 220 градуса за около 30-35 минути.
Маринованото свинско в гювеч е готово....
Свинско запечатано в гювеч
Свинското се нарязва на пържоли. Правят се леки разрези по пържолките. Осоляват се от двете страни....
Запеканка от свинско бонфиле
Прехвърля се в гювеч или като мен - в продълговата форма за кекс. Отгоре се поръсва с настърган кашкавал и печем за 20 минути на 180°C....
Манджа със свинско и картофи
След като свалим манджата от котлона с черпак, много бавно смесваме кашата със сока от манджата....
Вкусна манджа свинско с празподправките черен пипер, чубрица, сух чесън, млян кимион
- сол и червен пипер
- месен бульон (от месото)
Добавям предварително свареното свинско...
5
Жътварска яхния със свинскоНай-накрая добавете всички подправки и снемете жътварската яхния от котлона....
1
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 6
52
41
32
21
10
Дай твоята оценка: