Gotvach.bg»Избрани Колекции»Зелен Фасул с Свински Ребърца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зелен фасул със свински ребърцаОвкусете ястието от зелен фасул със свински ребърца с подправки на вкус и поднесете с накълцани пресен магданоз и копър....
Свински джолан със зелен фасул
Печем свинския джолан със зелен фасул около час и половина на 180-200 градуса....
Фасул с пушени свински ребраСварения фасул отцеждаме от водата, в която е врял, и добавяме към ребрата. Посоляваме на вкус....
2
Бабиния зелен фасул
Добавете зеления фасул и оставете да се задушава за около 5 минути.
След това долейте вода и добавете всички подправки....
Стерилизиран зелен фасул
Пълним бурканите с нарязан зелен фасул, като го натискаме с пръстите, за да се напълнят, колкото може по плътно....
Бабин зелен фасул
Зеленият фасул се измива и се слага в тенджера. Картофите се белят, измиват се и се режат на кубчета. Добавят се към фасула....
Зелен фасул чорбаЩом брашното леко се запържи добавете червения пипер, почистения фасул, нарязан при нужда, както и ситно нарязаните домати и чесън....
3
Зелен фасул плакияФасулът се изчиства и нарязва. Нарязвате на ситно лука, морковите, целината и 5-6 скилидки чесън....
1
Паниран зелен фасулСлед като олиото е готово вземаме в едната ръка купата, с другата ръка вземаме по едно парченце фасул и пускаме внимателно в олиото....
12
Задушен зелен фасулЗадушете изчистения и нарязан зелен фасул заедно с останалите продукти в затворен съд около 20 - 25 минути. След това излейте водата....
6
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: