Gotvach.bg»Избрани Колекции»Зелен Фасул с Свински Ребърца
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зелен Фасул с Свински Ребърца

Зелен Фасул с Свински Ребърца

Прегледай всички 24 подбрани съвети за зелен фасул с свински ребърца в Gotvach.bg.
Зелен фасул със свински ребърцаЗелен фасул със свински ребърцаОвкусете ястието от зелен фасул със свински ребърца с подправки на вкус и поднесете с накълцани пресен магданоз и копър....
Агнешки ребърца със зелен фасулАгнешки ребърца със зелен фасул
Поднесете агнешките ребърца със зелен фасул топли. Добър апетит!...
Свински джолан със зелен фасулСвински джолан със зелен фасул
Печем свинския джолан със зелен фасул около час и половина на 180-200 градуса....
Фасул с пушени свински ребраФасул с пушени свински ребра
2
Сварения фасул отцеждаме от водата, в която е врял, и добавяме към ребрата. Посоляваме на вкус....
Бабиния зелен фасулБабиния зелен фасул
Добавете зеления фасул и оставете да се задушава за около 5 минути. След това долейте вода и добавете всички подправки....
Стерилизиран зелен фасулСтерилизиран зелен фасул
Пълним бурканите с нарязан зелен фасул, като го натискаме с пръстите, за да се напълнят, колкото може по плътно....
Бабин зелен фасулБабин зелен фасул
Зеленият фасул се измива и се слага в тенджера. Картофите се белят, измиват се и се режат на кубчета. Добавят се към фасула....
Зелен фасул чорбаЗелен фасул чорба
3
Щом брашното леко се запържи добавете червения пипер, почистения фасул, нарязан при нужда, както и ситно нарязаните домати и чесън....
Печен зелен фасулПечен зелен фасул
Почистваме и измиваме зеления фасул и го нарязваме на парчета....
Зелен фасул плакияЗелен фасул плакия
1
Фасулът се изчиства и нарязва. Нарязвате на ситно лука, морковите, целината и 5-6 скилидки чесън....
Паниран зелен фасулПаниран зелен фасул
12
След като олиото е готово вземаме в едната ръка купата, с другата ръка вземаме по едно парченце фасул и пускаме внимателно в олиото....
Задушен зелен фасулЗадушен зелен фасул
6
Задушете изчистения и нарязан зелен фасул заедно с останалите продукти в затворен съд около 20 - 25 минути. След това излейте водата....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: