Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се Приготвя Пресни Броколи
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Приготвя Пресни Броколи

Как се Приготвя Пресни Броколи

Разгледай всички 33 подбрани съвети относно как се приготвя пресни броколи в Gotvach.bg.
Броколи с рокфорБроколи с рокфорБроколите се почистват добре, накъсват се на розички и се бланшират за няколко минути във вряща подсолена вода....
Броколи с царевицаБроколи с царевица
Разделете броколито на розички, потопете ги във вряща вода за 1-2 минути и после ги облейте с ледена вода....
Броколи с извараБроколи с извара
3
Добавя се настърганото сирене и се овкусява на вкус. Когато сместа се хомогенизира, се изсипва върху броколите....
Броколи с оризБроколи с ориз
1
Долейте още 2-3 ч.ч. гореща вода и сложете да се изпече до готовност на ориза. Поднесете порция ориз с броколи, поръсена с настърган кашкавал....
Броколи с гъбиБроколи с гъби
1
Накъсвате броколите на парчета и също ги добавяте към сместа. След 10 минути сваляте от огъня и оставяте да почине....
Броколи с яйцаБроколи с яйца
Броколито се вари в подсолена и вряща вода около 8 мин. Изцежда се и се къса на розички....
Броколи на микровълноваБроколи на микровълнова
След това задушените броколи се разпределят в две чинии и се заливат със соса....
Броколи на фурнаБроколи на фурна
2
Добър Апетит с тези броколи на фурна....
Задушени броколи с извараЗадушени броколи с извара
2
Броколито се сварява. След което с изварата се прави сос. Добавя се зехтин и лютия пипер, който се излива върху броколито....
Броколи в сметанов сосБроколи в сметанов сос
1
Накъсайте броколито на розички и ги бланширайте за 10 минути в кипяща вода, в която сте сложили 1 с.л. оцет. Отцедете броколито....
Задушени броколи с подправкиЗадушени броколи с подправки
1
Добавете накъсаните на розички броколи и гответе още 5-6 минути. Преди да сервирате овкусете със соев сос, сол и черен пипер на вкус....
Броколи с млечен сосБроколи с млечен сос
1
Изчистете и сложете броколито да се вари до омекване....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: